Последната официална жена до Ахмед Доган родила тайно син от друг мъж?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:27 / 04.04.2024
1356
Бившата манекенка Алтен Алиева, известна като голямата любов на Ахмед Доган, е родила дете от столичен бизнесмен.

Красавицата и почетният председател на ДПС бяха заедно в продължение на 10 години, а романът им приключи през 2015 г. Докато бе жената до Сокола, синеоката хубавица живееше с него в Боянските сараи и дори се грижеше за децата му от предходните му бракове. Двамата обаче така и не стигнаха до следващата стъпка в отношенията си — сватба и наследници.

"Ретро“ научи, че Алтен е майка на син на почти 3 години. Раждането му тя е успяла да скрие от всички медии. Детето е плод на любовта й с бизнесмен, с когото също избягват да афишират отношенията си и почти не се появяват заедно по светски събития. Наскоро обаче са били тримата семейно на фамилно тържество, където за пръв път позирали за снимки.

След раздялата с Доган Алтен се скри от медийното пространство и правеше всичко възможно, за да опази личния си живот далеч от хорското любопитство. За новия мъж на бившата моделка, която понастоящем е брокер на луксозни недвижими имоти, се знае, че върти частен бизнес и се казва Константин. Алтен отдавна е запознала половинката си с роднините си, които го приемат прекрасно. Те са и семейни приятели с бившия министър на транспорта от ПП Николай Събев и младата му половинка Донка и често четиримата си  правят романтични екскурзии заедно и пътешестват с яхти из океани и морета. Плаването било едно от любимите хобита на новия мъж на Алиева.

Засега двамата все още не са минали под венчилото, но били щастливо сгодени. Бившата манекенка доби популярност след участието си в конкурса "Мис България“ през 2001 организиран тогава от Дарина Павлова. Една година по-късно — през 2002 г., Алтен се запознава с председателя на ДПС Ахмед Доган. Преди нея политикът има три брака. 

От първата му жена Таня е синът му Демир, който го дори с две внучета. С втората Айсехел нямат наследници. От брака му със следващата му любов Ширин се ражда дъщеря му Демет, която към днешна дата е гримьорка. После в живота му се появява Алтен, която е и последната му официална половинка.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5429):
20.05.2024 На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара за служителите си
20.05.2024 Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
20.05.2024 Четири жени са зарязвали Александър Сано
20.05.2024 Тя е виждала баща си един път, но ние я гледаме всяка седмица по два пъти
19.05.2024 Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
19.05.2024 Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен откъм премиерни филми на големия екран
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).