Посвещават концерт в Музикалното училище на легендарна джаз певица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:14 / 29.11.2016
1065
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Джаз с невероятните гласове на младите певци от специалност "Поп и джаз пеене" ще завладее тази седмица Националното училище за музикално и сценично изкуство "проф. Панчо Владигеров". Концертът ще бъде посветен на легендарната джаз певица Натали Кол, която почина на 65-годишна възраст в новогодишната нощ на 2015г. В музикалната си кариера, тя изпълни някои от най- красивите песни в музикалната история, които многократно са оглавявали класацията на Billboard.

Натали е дъщерята на джаз легендата Нат "Кинг" Кол и е носителка на девет награди Grammy. През целия си творчески път, певицата изумява с вокалните си умения и личният и начин на поднасяне на текст и мелодия.

Тези нейни таланти отново ще бъдат пресъздадени на сцената и ще докоснат сърцата на зрителите.

Почитателите на стила ще могат да се насладят на изпълненията на Мадлен Георгиева, Йоана Петрова, Христиана Петкова, Ивана Василева, Денислава Станкова, Аманда Вагенщайн, Неделина Захариева, Жулиета Михнева, Боил Каранейчев и Йоана Стоянова. Техни преподаватели са Михаела Танев, Соня Пулева и Анета Данаилова.

Под акомпанимента на пианиста Иво Гичев ще прозвучат станалите вече класика парчета This Can't Be Love, Paper Moon, They can't take that away from me, LOVE, I'm Beginning To See The Light, This Will Be и др. Водещ на събитието ще е уникалната джаз певица Михаела Танев - Мишел, която е и преподавател по Поп и джаз пеене в училището по изкуства.

Концертът посветен на легендарната Натали Кол се осъществява в рамките на проект "На концерт в сряда", тази сряда - 30 ноември от 18 часа в Залата на Музикалното училище, Вход свободен.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова
Голямо признание за Лили Иванова
Тази билка лекува стомаха и помага при лечението на кисти
Митко Щерев за най-известната си песен: Намирах я за демоде
Много звезди и много причудливи тоалети на червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).