Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Празник е, но тези две зодии трябва да бъдат особено предпазливи
Автор: Екип Burgas24.bg 09:54 / 04.05.2024Коментари (0)1190
©
Дневен хороскоп за 04.05.2024 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена.

ОВЕН


Успехът може да е с вас въпреки трудностите, с които ще се сблъскате в поредния почивен ден. Печелившата позиция е отредена за тези от вас, които развиват собствен бизнес. Съветите на вашите делови партньори ви носят полза. Денят ви поднася нови възможности за професионална изява, ако не ги пропилеете. Съветвам ви да сте прозорливи по отношение на собствената си изгода, за да не се лишите от приходи. Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите задължения, но сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и разговори със семейството си. Сексът ще ви зареди с отлично настроение и ще влее във вас нови сили.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте финансови постъпления въпреки че деня е отново почивен. Гаранцията, че ще жънете успехи в професионалната област ви изпълва със спокойствие. Преценете реалното състояние на вашите доходи, за да не се окажете без средства. Изкушени сте от предложение за задгранично пътуване. Приемете го, ако няма да провалите изпълнението на служебните си планове, от които зависи бъдещето ви. Радвате се на успех в личните отношения, но се пазете да не предизвикате ревността на половинката си заради неочаквано впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими сексуални мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите. 

БЛИЗНАЦИ 

Ще ви изненадат неочаквани промени в този почивен ден. Не се ядосвайте, дори и ако се налага да промените плановете си. Задълбочете се в задачите си, защото рискувате да изпуснете високото заплащане за положения труд. Забравете за напрежението, което ви създадоха вашите колеги. Работата ви спори, а резултатите ще ви донесат признание, което отдавна не ви е спохождало. Очертават се проблеми отново в личните отношения. Бъдете търпеливи и не обсаждайте брачната си половинка с въпроси, на които не иска да ви отговори. Любимите ви хора са огорчени от непрекъсната ви заетост и нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

С труда си ще заслужите да се изкачите на поредното професионално стъпало, водещо към нов връх, въпреки че деня е почивен. Не разчитайте на късмета си, ако сте решили да си избирате нов компютър, хладилник, телевизор, а се консултирайте. Не приемайте участие в рисковани начинания и в хазартни игри. Успехът ще споходи всички, които се занимават с търговия. Наясно сте, че ако са ви изневерили няма да простите и ще приключите веднага отношенията с интимната си половинка, но ако вие сте залитнали встрани ще търсите начин да получите прошка. Сексът е от огромно значение за вас и за отношенията ви, но се отдайте на сексуални удоволствия, само ако чувствата ви са споделени.

ЛЪВ

Имате възможност да общувате с лекота в почивния ден и да осъществите полезни делови познанства, но с много внимание допускайте нови хора до себе си. Радвате се на очаквани успехи на работното място. Организирайте по нов начин работата си, за да осъществите с успех  през следващата седмица планираните инвестиции и да си гарантирате добри постъпления. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за романтични мигове и приятни изживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете у дома и се отдайте на сексуални удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

ДЕВА

Очаквайте промени, които и в почивния ден ще повлияват живота ви. Свързани са с работата ви, но задължително оказват положително влияние и върху личния ви живот. На всички прави впечатление стабилното ви поведение на работното място. Започнете още днес с реализацията на плановете си, но без прибързаност и самочувствие, че сте непогрешими. Отношенията в семейството са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в хармония с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

В почивния ден отстранете собствените си грешки, а ако не е възможно се постарайте да ги споделите и да поискате помощ. Внимавайте защото действията ви на работното място са импулсивни и непредсказуеми. Късметът не е на ваша страна, ако сте мързеливи и чакате друг да свърши вашата работа, а вие да получите незаслужени похвали. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, но ще се наложи да прояви разбиране, защото то е важно и за бъдещите ви професионални успехи. След като се приберете, дори и ако сте изтощени, не пропускайте сексуалните удоволствия, за да си спестите разправията с интимната половинка.

СКОРПИОН

Очаквайте запознанства и полезни делови срещи, въпреки че деня е почивен. Заредени сте със сили и успявате със знанията си, но и с помощта на своя чар. Активността ви на работното място дразни вашите колеги. Появата на влиятелни хора е гаранция за предстояща помощ в начинанията. Ще положите повече усилия, но  отхвърляте служебните си задължения. Не пренасяйте лошото си настроение от работното място в семейството и на среща с интимната си половинка. Вечерта се постарайте да не спорите с любимите си хора, ако имате намерение да ги приласкаете за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

По-добре е днес, в почивния ден, да не се подавате на емоцията. Бъдете предпазливи, когато давате обещания, особено ако са свързани с работата ви и с предстоящото подписване на дългосрочни договори, защото е добре да ги спазите. Денят е благоприятен за да отхвърлите задачите си. Не проявявайте прекалено доверие към хората, които ви ласкаят. Близките ви и брачната ви половинка очакват да сте заедно вечерта. Отдайте се на чувствата си. Любимите ви са подготвили приятна романтична вечеря, гарнирана и със сексуални удоволствия, които не трябва да пропускате.

КОЗИРОГ

Денят е почивен и е благоприятен за активна професионална дейност, въпреки че може да имате други планове. Не го пропилявайте. Имате възможност да предприемете успешни търговски операции и да си осигурите добри приходи през следващата седмица. Бизнесмените жънат успехи, ако търгуват със стоки собствено производство. Не допускайте агресията да премине и в отношенията с любимите ви хора, които не са заслужили с нищо лошото ви отношение. Ако не сте се освободили от агресивната си нагласа, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте изпълнени с желание за работа, въпреки че денят е почивен, но но не сте наясно с плановете си, които е редно да правите предварително. От вас зависи дали ще сте достатъчно търпеливи, за да се справите с всичките си служебни задачи. Бъдете внимателни! Избегнете импулсивните действия. Не спорете с колегите си. Ще срещнете делови партньори, които имат желание да работят с вас. Не се надявайте на среща с дългоочакваната голяма любов, ако сте изживели скорошна раздяла. Още не сте в състояние да преценявате правилно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят удоволствие, ако срещнете взаимност в чувствата и не се отдалечите с усещането че сте неразбрани.

РИБИ

От сутринта в почивния ден сте заети с нови задачи. Въпреки напрежението ви предстоят срещи с непознати хора, които държат да се видят с вас на всяка цена. Обсъждането на делови проблеми отложете за следобед. Заради липсата на желание за работа сте склонни да създавате проблеми и на колегите си, за да излеете яда си, че няма как да се измъкнете от задълженията си и да се отдадете на по-приятни занимания. Отдайте се на чувствата си и не пренебрегвайте романтичните мигове тази вечер. Може да пропуснете сексуалните удоволствия, единствено, ако те са насилие над волята ви, за да не разочаровате интимната си половинка.



Още по темата: общо новини по темата: 584
18.05.2024 »
17.05.2024 »
15.05.2024 »
14.05.2024 »
12.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/98 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изчезна 12-годишно дете от Перник
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Изчезнал мъж в село Новачене, разследват убийство
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: