Преброиха корекциите на Александра Богданска

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:47 / 09.10.2023
556
Александра Богданска вече доста е трудна за разпознаване. На своите 29 години бившата жена на Даниел Петканов сигурно сама не знае колко корекции е правила по себе си. Сравнение със снимка от зората на нейната кариера на подиума показва, че лицето й в момента няма нищо общо с вида, в който природата го е създала. Хората вече се чудят коя е тази, когато я показват по телевизията.  

За 11-те години, откакто беше избрана за талисман на националния отбор по баскетбол досега, Алекс Богданска е направила пълна промяна във външния си вид. Моделката признава само за две пластични операции – на гърдите, в които била сложила силикон уж заради работата си, и на носа, който никой не знае защо отряза преди време заедно с Даниел Петканов, докато все още беше омъжена за него.

Най-вероятно са платили на бившата двойка, за да си скъсят носовете с цел реклама на клиниката за естетична хирургия, която е извършила услугата. Постепенно, освен тези две промени, за които Алекс признава публично, във вида й тихомълком започнаха да изникват и всякакви други на пръв поглед уж незабележими разлики с оригинала. Резултатът обаче е тотална загуба на първоначалния вид на Богданска.

Промените са очебийни и ясно се вижда, че не се дължат единствено на отминаващото време. Личи, че целият овал на лицето е променен. Богданска има далеч по-изразени скули, брадичката й вече не е така заоблена и с меки очертания, както преди, веждите й имат съвсем различна форма и според специалисти тя е резултат от микроблейдинг, устните също са надути, макар и с мярка, а не като на други родни звезди, които имат склонност да прекаляват с хиалурона.

Резултатът е огромна прилика на родната знаменитост със световната холивудска звезда Дженифър Лопес, но абсолютно никаква прилика със самата нея в оригиналния й вид. Ако някой, свикнал да гледа Богданска така, както изглежда в момента, я види на снимки от преди 10 години, едва ли ще я познае. 

Проблемът е, че родната красавица продължава да се променя бавно и с малки стъпки, но очевидно без никакво намерение да спре. Както е тръгнало, накрая тя най-вероятно се превърне в двойница на всички останали жертви на естетичните процедури и пластичната хирургия.

Виж коментарите (1)

Още по темата (5431):
20.05.2024 Весела Лечева празнува днес
20.05.2024 Ергенът Виктор напусна България
20.05.2024 На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара за служителите си
20.05.2024 Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
20.05.2024 Четири жени са зарязвали Александър Сано
20.05.2024 Тя е виждала баща си един път, но ние я гледаме всяка седмица по два пъти
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).