Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Предаване на автомобили за скрап – лесно и изгодно с "Екометал Инженеринг"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:03 / 24.08.2022Коментари (0)771
©
Дните, в които се налага да обикаляте пунктовете за скрап, да звъните на десетки телефони и да разпитвате познати, опитвайки се да намерите най-добрата оферта за вашия автомобил за скрап, са в миналото.

Това е така, защото сте на правилното място и от нас можете да получите отлично заплащане за остарелия, амортизиран или непотребен вече автомобил, като същевременно освободите това място за паркиране на нов автомобил пред собствения ви дом.

Независимо дали колата ви е претърпяла злополука, не работи, повредена е или просто вече искате да я смените с по-нов или екологичен модел, нашият екип ще ви съдейства да преминете през целия процес на предаване на автомобили за скрап.

Нашият екип обслужва цялата страна, като имаме пунктове за изкупуване на автомобили за скрап във всички най-големи градове в страната. Това ни позволява да откликнем на всяко запитване на нашите клиенти, организирайки скорострелно процеса на извозване на автомобил за скрап.

Предаване на автомобили за скрап – какъв е процесът

За нас е изключително важно да предложим най-лесна и бърза комуникация с нашите клиенти, както и бърза реакция на запитвания. Затова поддържаме множество канали за връзка, включително кол център с телефон 0885 771 777.

Кол центърът ни е достъпен без почивен ден от 08 – 20 ч., както и чат приложението и формата за контакти в уебсайта ни.

Ето какви са стъпките, през които стандартно преминава запитването за предаване на автомобили за скрап при нас:

Етап 1 - Получете моментална оферта

Ние ще предоставим най-добрата цена само срещу информация за вашата кола, която може да ни съобщите по телефона или в чат.

Нашият новаторски начин на работа означава, че можем да предоставим незабавна онлайн оферта за всяко превозно средство в България - въз основа само на данни и местоположение на автомобила. Веднага ще ви върнем най-добрата цена за събиране на автомобили и коли за скрап в страната.

Освен това автомобилът се извозва от адрес на клиента и е напълно безплатно, така че това е още една причина да изберете нас и нашият над 20-годишен опит в областта на изкупуването на автомобили за скрап.

Етап 2 - Организиране на безплатното извозване на вашия автомобил

Няма нужда да пътувате, да зареждате гориво, да губите своето време! Ние ще дойдем за да вземем вашия автомобил за скрап, като просто трябва да уточним време, което е удобно за вас.

Знаем, че много коли, предавани за скрап, не са подходящи за движение по пътищата, така че нашата оферта включва безплатно извозване от всяко място.

Нещо повече, ние ще организираме транспортирането на вашия автомобил, като нашите шофьори ще качат автомобила на Пътните помощи, с които разполагаме, спестявайки вашето време.

Етап 3 – Получете най-добрата сума за своя автомобил за скрап

Освен бързото и безпроблемно извозване на автомобили за скрап от всяка точка на страната, ние гарантираме бързо плащане след получаване на автомобила.

След като оценим техническите характеристики на колата и ви съобщим цената, ние се заемаме с трудната част, а за вас остава да се насладите на безопасен, сигурен и удобен процес за бракуване на колата.

Имайте предвид, че колата ви ще бъде взета в избрания от вас час. Нашият шофьор с радост ще ви помогне с цялата документация, като за всяка взета кола издаваме и удостоверение за дерегистрация, което важи пред КАТ.

Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас, ако имате стар автомобил, излязло от употреба МПС, както и ненужна, непотребна или изоставена кола. Предавайки я за скрап, освобождавате място за нов автомобил, който може да е по-икономичен, удобен и модерен.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: