Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Представители на една зодия са изкушени от изневяра днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:50 / 22.06.2021Коментари (0)2768
©
Дневен хороскоп за 22.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Направете реална оценка на отношенията с хората от деловото си обкръжение и ако прецените, отдалечете некоректните. Обогатете се с нова информация, чрез която да осъществите замислените идеи и да постигнете целите си. Подобрете материалното си състояние, без да предприемате цялостна промяна на работното си място, защото Меркурий е ретрограден. Забравете за работата си вечерта и се отдайте на интимни преживявания. Не са изключени прояви на ревност. Сексът може и да не повлияе положително на отношенията ви.

ТЕЛЕЦ

Подгответе се за огромно напрежение, изискващо сериозно отношение към работата ви в последния ден на ретроградния Меркурий. Възможни са недоразумения на работното място и разправия с колегите ви, но успехът е с вас. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят, но без успех. Личните отношения са затруднени, заради изневяра от ваша страна. Опитайте се да изясните отношенията с интимната си половинка. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте наранили любимите си хора. Вечерта си дайте почивка и излезте сред природата. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е благоприятен за активна работа и делови срещи. Внимавайте, защото Меркурий и днес е ретрограден и сте в състояние да го съсипете заради властващата над вас емоция. Завършете всичките си задачи до обед. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите в този ден за нови партньори. Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението. 

РАК

Денят ви поднася нови изгодни делови предложения, въпреки ретроградния Меркурий. Добре ги обмислете преди да вземете крайното си решение. Материалното ви положение със сигурност ще се подобри, ако сте предвидливи. Деловите отношения, които създавате днес, са ви полезни, а новите ще се окажат доходоносни в близките месеци, ако не се доверявате на непознати. Следобед ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов. Сексуалните ви контакти да са добре преценени, за да си спестите заболяванията на половата система и инфекциите.

ЛЪВ

Най-добре се оставете в ръцете на Съдбата и приемайте това, което ви поднася, а също и изискванията на ретроградния меркурий, но с търпение и без емоция, . Не се опитвайте бързо да приключите с новите си задачи, за да не се изложите. Ако бизнесът ви не се развива според очакванията ви, помислете си дали не сте надценили възможностите си. Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра, които са ви развалили настроението. За пореден път се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си. 

ДЕВА

Бъдете отговорни към работата си, особено ако са ви натоварили с нови задължения. Рекламирайте с успех търговските си идеи и намерения от предишните дни. Смело тръгнете към поредната поставена цел. Пазете се от нови запознанства, ако са свързани с вашите бъдещи планове, за да не се окажете зависими от недобронамерени хора. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, защото сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньорите си нещо по-различно, което да подклажда съмненията ви. 

ВЕЗНИ

Днес се подгответе за пречки, които възникват неочаквано и ще нарушат до обед спокойствието ви на работното място. Не сте в настроение, липсва ви концентрация, а грешките са неизбежни. Общуването с колегите и ръководството са затруднени заради нежеланието ви да търпите критика и да понасяте забележките им, които са напълно заслужени. Заради ваши грешки в поведението и залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора. 

 

СКОРПИОН

В този ден се пригответе за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Променете начина си на работа, за да е по-лесно на всички. Не отказвайте помощ и полезни съвети. Причината за проблемите ви е в нежеланието ви да проявите разбиране към исканията на колегите си. Следобед ще се успокоите и ще заработите активно. Отношенията с близките ви са хармонични и искрени. Колкото повече внимание им дарявате, толкова по-обичани ще бъдете. Не пропускайте да си доставите незабравими романтични и сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

От вас зависи да превърнете промените в бъдещи успехи. Рискувате да направите погрешна крачка, ако сте прибързани. Отложете деловите срещи. Въздържайте се от взимане на важни делови решения. Всички ваши действия, свързани с професионалната ви реализация, да бъдат добре обмислени. Успехът е с вас, ако не направите някоя погрешна крачка. От вас зависи да създадете хармония в личния си живот и с брачната половинка или интимните партньори. Направете първата крачка. Сексът е от огромно значение за добрата ви форма. Събудете желание у интимната си половинка и не пропускайте сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Трудности още от сутринта ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Не проявявайте излишни амбиции и не се самоунижавайте. Бъдете гъвкави и практични. От вас зависи по-нататъшното постигане на целите. Дългоочаквано провеждане на делова среща ви доближава до целта. Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка, защото сте напрегнати и е възможен разрив в отношенията, който трудно ще избегнете. Не мислете, че ако сте засегнали любимите си хора с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте финансови проблеми, ако допуснете ненужни разходи. Бъдете внимателни, за да не допуснете сериозни загуби, които трудно ще възстановите, ако проявите наивност или рискувате. Внимавайте при работа с банкови и финансови документи, ако се налага да ги подготвите точно днес. Вечерта очаквайте романтично приключение. Несемейните ще срещнат нови приятели, които ще обогатят живота им. Сред тях е и мечтаната половинка. Ако за първи път излизате с новите си партньори, които неудържимо ви привличат, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Не провеждайте делови разговори и не преглеждайте финансови документи, Меркурий и днес е ретрограден. Възможно е заради невнимание да допуснете грешки, за които ще се наложи да плащате с цената на финансови загуби. Днес сте натоварени с професионални задължения, които не ви допадат и сте доста изнервени. Не бива да пътувате. Самотните имат шанса да срещнат подходящата половинка, но ги съветвам внимателно да преценяват нови познати, за да не сгрешат в избора си. Семейните могат да се отдадат на чувствата си и да изживеят незабравими интимни мигове с любимите си хора.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: