Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Представителите на една зодия да се въздържат от злобни коментари днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:51 / 01.10.2021Коментари (0)1381
©
Дневен хороскоп за 01.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Срещите с деловите ви партньори са полезни, а този ден  ви радва с отлични резултати и постигнати споразумения, въпреки ретроградното движение на Меркурий. На работното място се справяте отлично. Всички са готови да ви помогнат, но е по-добре да завършите задълженията си без странична намеса. Отложете инцидентните срещи и разговори, които не само ви притесняват, но и нямате полза от тях. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е във вашата заетост. Не се изкушавайте да обяснявате на партньора си колко сте изморени, защото ще навредите на сексуалните си отношения.

ТЕЛЕЦ

Не се занимавайте с натоварващи ви задачи, от които полза няма, а и не са ваше задължение, дори и ако сте добротворци в противоречие с ретроградния Меркурий. Запазете в бизнеса си вашите партньори, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, ако сте сигурни, че ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. Очакват ви  успех и признание, въпреки трудностите на работното място. Вечерта ще се радвате на романтична среща, която очаквате отдавна с голямо нетърпение, но и с тревога. Не се хвалете и не се вживявайте в своята сексуалност, за да не се провалите. 

БЛИЗНАЦИ

Отхвърлете ежедневните си задължения в синхрон с изискванията на ретроградния Меркурий. Вашата проницателност непрекъснато ще учудва хората от деловото ви обкръжение, въпреки че сте се доказали като отлични анализатори. Очаквайте успешни разговори. Отговорността към служебните ви задължения е гаранцията за успех на вашите начинания. Не рискувайте. Радвате се на споделени чувства и не трябва да се притеснявате за личните си отношения, но това не е причина да се отдавате само на професионалните си мечти. Интимният ви живот е хармоничен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

РАК

Денят е добър за творческа дейност, но само ако е ваша професия, а не хоби, защото рискувате да си навлечете неочакваности заради все още ретроградния Меркурий. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата, заради доверчивост. На работното място се справяте успешно. Имате възможност да подобрите материалното си състояние. Нормализирайте отношенията си у дома и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви партньор. Сексът ще ви се отрази добре, ако сте се напрегнали на работното място. Изживейте с удоволствие интимните мигове.

ЛЪВ

Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за деня, но не бива да се притеснявате. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя ви заради ретроградния Меркурий. Работата ви спори, независимо от напрежението. С успех ще разрешите досадни семейни проблеми. Не се опитвайте да  командвате всички у дома. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да завърши с пламнали чувства и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Сутринта се погрижете за дома си. Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за големи капиталовложения, за да не си създадете неприятности и заради липса на преценка и заради ретроградния Меркурий. Проблемите следобед са свързани със семейството и децата. Разправията с партньора ви със сигурност ще прерасне в скандал, ако кажете, че няма как да се приберете рано у дома. Не разчитайте на сексуални удоволствия, ако не сте изяснили отношенията си.

ВЕЗНИ

Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес, защото Меркурий ретрограден и може да ви изненада не само с разочарования, а и с проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със собствено производство, успехът е с вас. Не е желателно да пътувате. Ако сте се влюбили, но обектът на чувствата ви е зает, рискувате да се сблъскате с грубост или измами. Изневярата и инатливия стремеж към сексуални удоволствия, въпреки видимата заплаха от конкуренцията, ще ви навредят.

СКОРПИОН

Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви с делови партньори, които цените, но не съжалявайте, защото това е повелята на ретроградния Меркурий. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения, ако сте на работното си място. За разлика от професионалните, семейните ви отношения са в криза още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте партньора си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се превърне в причина за липса на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Искате да отложите служебните си задачи, за да пътувате, но рискувате заради ретроградното движение на Меркурий да пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи материални успехи и да съжалявате, защото решенията са взети без вашето съгласие. Не е изключено да ви направят предложение за доходоносна инвестиция. Звездите не ви съветват да разрешавате лични проблеми, затова по-добре забравите за намерението си. Не прекалявайте с настояванията си за сексуални удоволствия, ако любимите ви хора нямат желание за тях.

КОЗИРОГ

Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите с деловите с задължения, като ви пречи и ретроградното движение на Меркурий. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало и сте съхранили добрите си отношения. Не я отказвайте. Близките ви отново са разочаровани от вашето отсъствие и назрява поредната разправия. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва разбиране у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ви лишава от тяхното присъствие. Не се надявайте на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Днес взимате  участие в благотворителна дейност, свързана с членството ви в международна организация. Меркурий е ретрограден, затова преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злоба и завист вместо с благодарност. Начинанията са успешни, ако не се изхвърляте с големи обещания, които няма да изпълните. Денят е идеален за създаване на семейство. Личните ви отношения са застрашени от разпад, при това по ваша вина. Не сте сигурни в чувствата си. Не се домогвайте до сексуални наслади с хора, които не ви допадат, за да си спестите душевните страдания.

РИБИ

Дайте воля на вашите фантазии и за миг си представете колко красив би бил животът ви, ако те бяха реалност. За да се справите със задълженията си на работното място, не спорете инатливо с колегите си дори и ако ви правят забележки, а приемете че са подтикнати от ретроградния Меркурий. Приемете, че се заяждат заради техни вътрешни конфликти, които не могат да споделят. Не се надявайте на компромиси с брачната и интимна половинка, особено ако играете двойна игра. Сексуалните ви отношения са причината да се разпилявате на два фронта, но в един момент трудно ще издържите.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: