Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Представителите на една зодия днес бликат от чар
Автор: Екип Burgas24.bg 08:54 / 24.09.2021Коментари (0)1356
©
ОВЕН

Днес сте във върхова форма и бликате чар. Деловите срещи са успешни, защото сте спокойни и самоуверени, но бъдете отговорни и тактични. Отдавна не ви се беше случвало да сте с отлично самочувствие. Следобед се постарайте дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

В този ден  сте променливи и емоционални. Ако ви предстои да сключвате сделка не избързвайте, а обмислете всичко още веднъж. Не слагайте подписа си под окончателен договор. Пред вас се отварят широко вратите към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се от тях без колебание в края на годината. 

Бъдете критични към недостатъците си, колкото и да ви е трудно да си ги признаете. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си, особено ако не сте семейни, но дори и към брачната си половинка е редно да сте умерени. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

БЛИЗНАЦИ

Трудности ви пречат на работното място и блокират възможността да постигнете целите си до края на деня. По-добре се въоръжете с търпение и приемете, че забавянето е във ваша полза и ви предпазва от грешки. Възможни са неочаквани разходи или финансови загуби. Бъдете внимателни при работа с пари. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението и че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия. 

РАК

Въпреки трудностите ви предстои успешен ден, в който жънете за пореден път материални успехи. Вашият оптимизъм ви помага да постигнете отлични резултати и да достигнете поредния професионален връх. Завършете всичко важно до обед и се отдайте на полезни разговори с вашите колеги и подчинени и вечерта с вашите близки. Звездите ви предупреждават за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхраните добрия тон в отношенията си. 

ЛЪВ

Днес се чувствате в свои води на работното място и при делови срещи. Постарайте да сдържате емоциите си и да завършете работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви. Стига да можете ги поправете и продължете напред.  Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви. 

ДЕВА

Използвайте възможността да се справите с изостаналите задачи. Не се натоварвайте с няколко наведнъж. Степенувайте ги по важност, за да не се преуморите. Отложете деловите срещи и разговори. Не са изключени влияния отстрани, които ще се отразят неблагоприятно на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски сделки. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Денят ви е напрегнат, но успешен. Освободете се от песимизма си. Не позволявайте да провалят шансовете ви за материална стабилизация, въпреки, че сте неуверени в силите и възможностите си. Работете концентрирано и без да отклонявате вниманието от професионалните си задължения и ще имате успех. Очаквайте предложение за работа. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си. 

СКОРПИОН

Запознанствата на работното място ще ви създадат сериозни проблеми, ако са свързани с професионалните ви планове. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами. Дългоочаквана вест, която ще научите при внезапното провеждане на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

В този ден очаквайте нови предложения за нова дейност, но също и трудности на работното място. Не бързайте с обещанията за инвестиции, дори и ако са ви предложени от хора, които добре познавате. На всички, които и днес работят активно и гонят поредната цел, звездите напомнят, че трябва да са тактични и умерени в действията си. Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили. 

КОЗИРОГ

Денят позволява да водите разговори, свързани с промени на работното място, но не и да ги предприемете. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща печалба. Може да подписвате документи, но не и свързани с финансови операции.  Не влизайте в излишни разговори и спор на работното място. Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Запознанствата ви трябва да са добре преценени, заради опита ви да се наложите, че изборът е вас дори и във ваша вреда. Не се обвързвайте с обещания за финансова подкрепа. Денят е напрегнат, затова отложете важните делови срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от пряката работа, но ще ви донесе пари. Не позволявайте на емоцията да ви попречи на отношенията и да съсипе доброто ви настроение. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти. 

РИБИ

Предстои ви спокоен и разтоварващ ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват. Време е да изхвърлите непотребните вещи с единствената цел да обновите и подредите наново живота си. Бъдете сговорчиви и с успех ще се справите със задълженията си свързани с работата ви. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: