Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Представителите на една зодия днес са изнервени за хвърлените пари на вятъра
Автор: Екип Burgas24.bg 09:03 / 21.12.2021Коментари (0)1615
©
Дневен хороскоп за 21.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не пътувайте, нито делово нито за развлечение!  Отложете взимането на важни делови решения за друг ден. Анализирайте причината за пропуските на вашите колеги. Ако се налага да работите активно и без почивка в този ден, вечерта си позволете отдих. Не позволявайте на емоцията да ви попречи. Не се противопоставяйте на вашите близки. Не създавайте проблеми в семейството си, които може да превърнете в необратими. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести сексуални контакти. 

ТЕЛЕЦ

Отложете деловите пътувания, които няма да са успешни и ще ви създадат проблеми, защото оставяте в други ръце важните си служебни задачи. Бъдете коректни към вашите колеги, ако сте в отпуск и ви повикат на работа и не се крийте, защото е във ваша полза да разговаряте с тях и да одобрите предстоящите промени. Близките ви ще проявят разбиране. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. 

БЛИЗНАЦИ

Въпреки, че сте отпаднали и уморени, за което не е виновен никой освен вас заради невъзможност да откажете вечеря полята обилно с алкохол, до обед ще се съвземете и ще проведете успешни делови срещи. Осигурете си допълнителни приходи. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите конкуренти, които ще опитат да ви навредят. Съхранете завоюваната позиция. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейната вечеря. Не ги разочаровайте. 

РАК

Днес може да ви изненадат с оценка на свършена от вас работа по важен проект, а също и с неочаквана, но заслужена похвала и парично възнаграждение, и мечтаното признание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, но трябва да се примирите и да изтърпите присъствието им, особено ако сте си у дома и имате гости вечерта. Бъдете критични към недостатъците си и ако можете не ги изявявайте. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към половинката си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

ЛЪВ

Задачите ви, дори и да ви се струват трудни, ви носят финансови успехи в този напрегнат ден. Възникналите проблеми в семейството са ви развалили настроението още сутринта, но ще надмогнете яда си. Анализът на постигнатото до момента е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Бъдете реалисти. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на половинката или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

Склонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или критика, въпреки че може да ви носят полза. Ако сте сдържани, ще избегнете конфликтите с вашите колеги, а тези от вас, които развиват свой бизнес, ще си спестят проблеми с данъчните. Всички рисковани начинания са неуспешни, забравете за тях. Не е желателно да пътувате. Звездите ви предупреждават за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхраните добрия тон в отношенията си. 

ВЕЗНИ

Начинанията са повлияни от импулсивните ви действия и грешките, които допускате заради прибързаност. Направете оценка на отношенията си на работното място, за да избегнете бъдещите проблеми. Въпреки нежеланието ви да общувате се налага да проведете делови срещи точно днес. Запазете спокойствие, дори и сте ядосани. Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса в празничния ден на любимите ви хора. 

СКОРПИОН

Денят изисква да не се колебаете, ако ви направят предложение за подкрепа при старта на планираните начинания или на ваши нови проекти. Разговорите ви носят успех, ако сте сговорчиви. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си. Личните отношения са проблемни, но вината е ваша. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си положение. Проявете умерено съчувствие към проблемите на хората около вас. Нарочно драматизират ситуацията, в която са попаднали, за да им помогнете с пари, които няма да си получите обратно. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си. 

КОЗИРОГ

Стабилизирайте отношенията си с вашите колеги и началници, а също и позициите си на вашето работното място. Не предприемайте начинания, които са плод на хрумване или на предложение дошло неочаквано. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте приходи от завършени задачи. Вечерта, доволни от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на активна почивка. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка, свързана с коледните подаръци, е причина за проблема. 

ВОДОЛЕЙ

На работното място не допускайте намеса на всезнаещи колеги, които са достатъчно некомпетентни, за да ви заблудят в правотата си, вие да им се доверите и да провалят. Бъдете предпазливи и не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от трудностите. Вашите близки ви подкрепят в начинанията. Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина точно на семейния празник. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили. 

РИБИ

Бъдете решителни и действайте бързо, ако сте на работното място, за да не се провалите заради липса на прозорливост, а това ви се случва често напоследък. Промените са във ваша полза. Докажете че за вас трудни задачи не съществуват, но ви е необходимо спокойствие докато работите. При възможност уговорете делово пътуване, но не бива да договаряте инвестиции. Не е изключено днес да срещнете подходящата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: