Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Представителите на една зодия са изправени пред важни решения днес
Автор: Екип Burgas24.bg 09:14 / 14.04.2020Коментари (0)1915
©
Дневен хороскоп за 14.04, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не пътувайте, дори и ако карантината заради вируса е отпаднала, за да избегнете неприятности с пътната полиция. Завършете започнатите задачи. Не е изключено или да ви повишат или да ви преместят на друго място. Пазете се от ваши делови конкуренти, които сте предизвикали с думите си и сте ги засегнали така, че трудно ще ви простят, а и целят да ви навредят. Не са изключени проблеми в личните отношения. Не бързайте да приемате поканата за обяд от упорит ухажор. Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

 

Успехът е с вас през целия ден. От вас зависи дали ще го уловите, за да ви дари уважение и заслужено признание. Имате сили да приемете предизвикателствата. Напрегнати сте без причина, въпреки че се радвате на покровителството на Съдбата. Не отлагайте планираните служебни разговори. Ще изживеете романтично приключение и среща със стара любов, която може неочаквано да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предложението за еднократно сексуално изживяване, защото ще ви създадете проблеми с брачната половинка.

БЛИЗНАЦИ

 

Днес сте притеснени заради отношението на вашите делови партньори и подчинени, защото им осигурихте комфорт за работа по време на извънредните мерки, а те не го оценяват и не вършат задълженията си. Вашите представи за успех са свързани с прекалено завишени изисквания към работата на вашите колеги. Предпазвайте се от конфликти. Пазете се от ненужни разправии. След работа създайте приятна обстановка в семейството, ако сте го създали и обърнете внимание на децата си. Зарадвайте любимите си хора с подарък. Сексът ще ви достави удоволствие и ще ви разтовари от напрежението.

РАК

Имате неочаквано много задължения, но и ще се наложи да разрешите проблемите на ваш колега. Чрез активната си работа сте длъжни да му помогнете, а след това да се заемете със задачите си, особено с неотложните. Предпазвайте се от грешки, заради миг невнимание, които е добре веднага да поправите. Ако не сте семейни ви очакват приятни романтични мигове и незабравима среща. Ако сте семейни или сериозно обвързани с любимия ви човек се отдайте на сексуалните си желания, които ще оставят незабравим спомен в двама ви.

ЛЪВ

Ще се окажете в центъра на конфликт, свързан с финансови проблеми, които не ви засягат. Всички са вперили погледи във вас и се надяват да се справите с един жест. Не са изключени конфликти с ръководството, което не приема отказът ви да помогнете. Ако имате собствен бизнес не критикувайте вашите подчинени. Вечерта си останете у дома и сдържайте емоционалните си реакции. Рискувате да съсипете настроението и на интимната си половинка и да отдалечите любимите си хора отново от себе си, като се лишите от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Премълчавайте и не влизайте в спор с вашите колеги, ако не ви засяга. Намесата ви може да е причина за дистанцията им, а съвместната работа ви носи полза. Не се карайте с вашите близки и приятели, защото без да усетите рискувате да си навредите. Конфликтите ще разрешите с такт и търпение. В личните си отношения е време да въведете ред, хаоса, който сте създали е огромен, а също и да изясните чувствата си. За пореден път ви липсва хармонията, естествено и по ваша вина, а това вреди на нормалния ви сексуален живот.

ВЕЗНИ

Промените, които неочаквано заварвате на работното място няма как да бъдат във ваша полза. Явно някой ваш неприятел иска да ви създаде трудности, не само за да не следвате плановете си, а и за да не завършите задачите си. Въпреки тях успехът е с вас. Отложете взимането на важни делови решения, ако зависи от вас. Анализирайте грешките в поведението си, за да избегнете поредните проблеми. Семейните ви отношения са хармонични и ви правят щастливи. Вечерта се отдайте на романтични изживявания и приятни сексуални мигове.

СКОРПИОН

Вземете важни делови решения, които са от значение за бъдещите ви бизнеспланове. Запознанствата в този ден са предимно в деловата сфера, затова не ги избягвайте. Ползата е взаимна. Успехът ви е гарантиран. Не бъдете скъперници. Недобронамерени съвети може да повлияват негативно работата ви, ако се вслушате в тях. Отношенията с близките ви са хармонични. Вечерта се приберете у дома и се отдайте на приятни мигове сред близките си. Ако сте в настроение, не пропускайте да си доставите сексуални удоволствия с любимия.

СТРЕЛЕЦ

Заредили сте се оптимистично настроение, което няма да ви изостави през целия ден. Разрешете проблемите, свързани с финансиране на ваш бизнес и вярвайте в успеха си. Трудностите, които срещате, са преодолими, ако се заемете със задачите си и не обмисляте задгранично пътуване. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в поведението на любимия. Само с откровеност ще съхраните хармонията в семейството си и с интимната половинка и нормалните сексуални отношения.

КОЗИРОГ

Вашите колеги не успяват да влязат във вашето темпо при изпълнението на служебните задачи и се опитват да ви блокират, въпреки неочакваните проблеми в цялата държава. Вашите професионални планове се реализират според очакванията ви. Всички са на ваша страна, ако си наложите търпение. Създайте хармония в отношенията у дома, и избегнете разправиите с близките ви хора. Не изневерявайте, особено ако сте семейни, защото дистанцията в леглото между вас и интимната ви половинка може да се окаже непреодолима.

ВОДОЛЕЙ

Успехът ви съпътства, но бъдете отговорни към себе си и околните. Внимавайте със запознанствата. Ограничете разговорите с вашите колеги. Начинанията са обречени на провал, ако сте инатливи и импулсивни. Приемете предложения за допълнителна работа, ако сте в състояние да ги завършите до края на деня. Вечерта ще бъдете щастливи когато научите, че любимият ви отговарят на чувствата ви. Запознанствата, ако нямате връзка са разочароващи. Пазете се от сексуални контакти с малко познати партньори, дори и ако сте сериозно увлечени.

РИБИ

Имате възможност да блеснете с интелекта си, без да прекалявате и да налагате насила мнението и правдата си. Задължени сте да сте отговорни на работното място и да помогнете на вашите колеги, въпреки че ви завиждат и се превръщат в очите ви в досадни и неблагодарни. Трудности по пътя ви няма да липсват. Очаквайте ново романтично запознанство. Несемейните могат да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: