Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Прекрасен хороскоп за някои зодии днес
Автор: Екип Burgas24.bg 09:19 / 22.10.2023Коментари (0)530
©
Дневен хороскоп за 22.10.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Предстои ви успешен почивен ден, в който може да докажете не само професионализма и интелекта си, а и да се справите с проблемите, породени от допуснатите грешки. Нищо не е в състояние да ви попречи на плановете и на успехите, ако вие самите не решите да се отдадете на развлечения. В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение след работа, а близките ви категорично отказват да ви чуят. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме, се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

В почивния ден пред вас се разкрива възможност ваши познати да ви бъдат полезни при преодоляване на служебните проблеми. Въоръжете се с търпение, за да не провалите деня си. Трудности ще ви попречат да осъзнаете къде е измамата в направените ви предложения. Откажете се от начинанията. Нямате намерение да се извините на интимния си партньор, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза, която ще продължи толкова дълго, колкото ще проявявате женския си инат. 

БЛИЗНАЦИ

Деловите разговори, планирани за почивния ден, са неуспешни, а също и опитите на надскочите възможностите си и да се натоварите с допълнителни задачи. Ако искате да се справите с възникващите проблеми разчитайте на себе си. Доверите ли се на ваши колеги или приятели, може да се провалите напълно и да се наложи да започнете всичко от начало. В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си насила, можете да избегнете лишаването от сексуални мигове. 

РАК

Денят е почивен и е изпълнен с надежди и планове - реални и постижими. Избягвайте да се натоварвате с работа, която е над вашите възможности, за да не изостанете със служебните си задачи.  Идеите ви ще донесат добри приходи. На работното място сте уверени във възможностите си и изпълнени с желание да докажете способностите си. Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимния си партньор или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса. 

ЛЪВ

Успехът е с вас през целия почивен ден. Не водете разговори с вашите колеги, които са допуснали грешки и искат да им помогнете. Няма как да го сторите, защото ще накажат вас. Ограничете срещите си с делови партньори и не подписвайте договорите с тях днес. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви свързани с вашите задължения и опитите им да ви наложат да си останете у дома, дори като симулират неразположение. Сексуалните ви отношения се възстановяват. 

ДЕВА

Денят, въпреки че е почивен, ви позволява да увеличите приходите си и да се справите блестящо с новите си служебни задачи, които са и много отговорни, доподни и изискват да сте внимателни. Проведете планираните делови срещи, защото успехът е с вас при разговорите и договарянето на финансиране. Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости или на ресторант с вашите партньори и семейството си. След вечеря се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Занимавайте се със служебните си задължения, но в почивния ден сте задължени да се заемете и с тези в дома ви. Не се изкушавайте да доверите плановете си на вашите колеги, за да не ги споделят веднага с ваши конкуренти. Трудно ви е да вземете бързо и правилно решение за професионалните си планове. По-добре отново обмислете всичко. Бъдете предпазливи, особено ако се налага да поправяте покривните конструкции в дома си и вие, чисто по женски искате да сте полезни! Приемете, че това е работа на партньора ви. Вечерта прекарайте сред семейството си. 

СКОРПИОН 

Единствения успех в този почивен ден е свързан със запознанства, които ще ви донесат неочаквана бъдеща полза. Не се надявайте на приходи или на нови постижения на работното място, ако имате изостанали задачи. Разчитайте само на себе си. Срещите си отложете за следващия ден и се захванете с текущите си задачи. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачния си партньор, а ако имат стабилен брак да не прекаляват с ревността си. Несемейните да очакват романтична среща, а със сексуалните удоволствие да поизчакат. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е успешен, въпреки че е почивен. Ще се справите и с най-големите си отговорности и без проблем ще отхвърлите всичките си задачи за деня. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на вашите служебни цели. Очаквани финансови постъпления ви дават възможност да мислите за инвестиции. Вечерта не бива да приемете поканата за пийване с приятели. Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Успехът е с вас, въпреки почивния ден и недоразуменията, които имате да изяснявате с вашите колеги. Причината е в тяхното несъгласие с вашето мнение, въпреки че правото е на ваша страна.  Старанието ви на работното място и отхвърлянето на неотложните служебни задачи до края на деня, ще ви донесе признание. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с вашите близки заради ненужни спорове за имотни делби. Помислете дали не сте допуснали някоя грешка в думите си, с която сте принудили интимния си партньор да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

ВОДОЛЕЙ

В почивния ден ще имате полезни делови срещи, които за пореден път ви позволяват да разгърнете успешно бъдещо сътрудничество. Бъдете внимателни към предложенията за инвестиции. Промените на работното място са изцяло във ваша полза. Не им се противопоставяйте, дори и ако някои ви убеждава да го сторите. В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват. Любовните ви отношения са в криза, ако сте все още не сте семейни. 

РИБИ

Справяте се блестящо с всичките си служебни задачи, въпреки трудностите, възникващи в почивния ден. Ако сте предпазливи ще спечелите уважението и подкрепата на вашите колеги. На работното място не се занимавайте с финансови документи, а ги дайте на колегите ви да ги прегледат. Ако имате възможност след работа бъдете сред семейството си и с брачния си партньор. Не канете гости, за да не изнервите обстановката у дома, ако не сте изгладили възникналите недоразумения. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади.



Още по темата: общо новини по темата: 576
21.04.2024 »
20.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
06.04.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: