Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Преслава и Емилия пропускат големия концерт на "Пайнер" със странни обяснения
Автор: Екип Burgas24.bg 10:52 / 28.10.2019Коментари (0)1495
©
Едни от най-големите чалга звезди у нас Преслава и Емилия ще са големите отсъстващи на годишния концерт на "Пайнер" на 3 декември в Пловдив. Това споделиха самите те в мрежите, като изтъкват, че по този начин искат да прекратят спекулации относно отсъствието си на чалга събитието.

Истинска изненада е липсата на Преслава, която тази година е една от най-силните за добричлийката, след като се завърна ударно след раждането и пусна цял албум. От няколко години именно тя е голямата звезда на вечерта, като на нея се пада честта да закрие концерта. Според неписани правили последният, който закрие фолкпартито, е най-хитовият изпълнител за годината.

Добричлийката сподели, че заради поети отдавна лични и професионални ангажименти няма да може да бъде част от фолкшоуто.

"Искам да ви уведомя, че няма да участвам на концерта по случай рождения ден на телевизия "Планета"! За да избегна спекулациите, които ще предизвика отсъствието ми на това събитие, реших да ви съобщя какви са личните ми съображения! На първо място бих искала да кажа, че съм в прекрасни отношения с моите продуценти и решението ми е съгласувано с тях. Най-вероятно за много от вас това ще бъде изненада, защото изпращам една от най-силните си години в професионален план, но от опит знам, че за да се представя подобаващо на това грандиозно събитие, ще изисква доста време, с което за съжаление не разполагам поради поетите отдавна професионални и лични ангажименти", разкри Преси в мрежата.

Другият голям липсващ на спектакъла през декември е дългогодишната звезда на фирмата - Емилия, за която тази година също е една от успешните. Чрез статус в мрежата и тя оповести за предстоящото отсъствие на концерта. Като най-важно тя подчертава, че е в отлични отношения с инж. Митко Димитров, а като причина за отсъствието си изтъква голям проект, който подготвя за феновете си.

"В момента съм изцяло съсредоточена върху няколко проекта, които са приоритет за мен и изискват сериозна подготовка, цялото ми време и внимание. Вече 20 години съм артист на "Пайнер" - години, през които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си. За това време вече се чувствам достатъчно зряла, за да преценявам сама кое е полезно за бъдещето ми. С Митко и Мария Димитрови сме в прекрасни отношения и продължаваме да работим заедно. Вярвам, че с това отсъствие няма да разочаровам почитателите си", сподели Емилия.

Запознати спекулират, че това е тактика на фирмата, която ще покаже най-новите си и млади изгряващи звезди, съобщава "България Днес".

Това поставя под съмнение дали най-чаканото събитие за фолкфеновете ще бъде толкова грандиозно, както преди години. Преди седмици стана ясно и че разтопяващият женски сърца изпълнител Фики също няма да е част от събитието, като основна причина е турнето му в САЩ, на което ще е с колежката си Галена. Въпреки че той няма да се върне, Галена ще хване самолета за България, за да присъства на концерта. Според мълвата Галена ще прелети половината земно кълбо само защото знае, че вечната й врагиня Преслава няма да закрие мероприятието и честта най-накрая ще се падне на нея. Предстои да разберем.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: