Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Превърнаха държавен глава в анимационен герой
Автор: Екип Burgas24.bg 15:13 / 06.12.2021Коментари (0)604
© Twitter
В ефира на държавния телевизионен канал Venezolana de Televisión се появи нов анимационен филм, чиито главен герой е копие на президената на страната Николас Мадуро, съобщава вестник El Periodico. Той защитава страната и венецуелците от заговор на злодеи, прототипи на които са бившият президент на САЩ Доналд Тръмп и венецуелските политици Хулио Борхес и Хенри Рамос Алап.

"Ще се справя с лошите момчета“, обещава главният герой на новия филм, който беше излъчен по държавната телевизия Venezolana de Televisión (VTV) като "ранен коледен подарък“ за зрителите, отбелязват от редакцията.

Героят на Мадуро не е обикновен венецуелец: под ритмите на салса той "разрязва“ небето в тесен костюм и наметало. Има "желязна“ лява ръка, която му помага в борбата със злодеи, мускулест е и "непобедим“, твърдят създателите му.

Основният злодей в карикатурата е бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, а негови съучастници са венецуелските политици Хулио Борхес и Хенри Рамос Алап, за които се смята, че имат връзки във Вашингтон. Борхес и Рамос Алап, изобразени като пилета, казват на Тръмп, че са опитали всичко, за да свалят "обикновения шофьор на автобус“: "капани, лъжи, измами, фалшиви компании“ и дори помощ от Организацията на американските държави.

Тогава главният злодей в Белия дом решава да провокира прекъсване на тока в страната, което, както отбелязва вестникът, е препратка към събитията от 2020 г. в латиноамериканската страна. Правителството на Венецуела обясни прекъсването на тока като заговор срещу Мадуро. Злодеят изпраща дрон във Венецуела, който прекъсва електричеството: осветлението в къщите угасва и дори операциите в болниците спират.

Когато злодеите вече са уверени в успеха си, се появява супергероят в червено-син костюм и наметало. Той събира поддръжниците си, за да решат "демократично“ как да се справят със заплахата.

Както отбелязва El Periodico, това не е първият път, когато правителството на Венецуела използват подобни подходи в опит да разшири влиянието си. Експертите обаче се чудят за кого е предназначен този филм: "За фен на комиксите на Marvel или DC над 40 години? За 17-годишен, чийто живот се върти около TikTok и игра на видео игри? За средната класа, която се бори да не умре във Венецуела? Или за потенциални нови избиратели в Whatsapp?“ Според изданието анимационният филм е "извън контекста и времето“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Изграждането на АМ "Тракия"
Политическо противоборство в САЩ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: