Принц Хари с нови обвинения към кралското семейство

Автор: Симона Димитрова
Коментари (0)
14:23 / 03.01.2023
774
Кралските скандали между британското кралско семейство наистина се превръщат в нещо като турски сапунен сериал. Принц Хари продължава да говори за интригите в кралското семейство, видя Plovdiv24.bg.

Преди издаването на мемоарите си "Spare", които излизат на 10 януари, херцогът на Съсекс направи две нови интервюта, в които откровено обсъди обтегнатите си отношения със семейството си, както и решението си да говори срещу фалшивите таблоидни истории, публикувани за него и съпругата му Меган Маркъл.

"Всеки път, когато се опитах да говоря насаме, имаше брифинги и изтичане на информация и насаждане на истории срещу мен и съпругата ми“, каза Хари в трейлър на интервюто с Андерсън Купър, което ще бъде излъчено на 8 януари. 

След това Хари продължи да отбелязва различните начини, по които кралското семейство често е защитено в медиите срещу фалшиви клюки – което повтори по-ранно твърдение, разкрито в документалните сериали на Netflix "Хари и Меган".

"Чрез изтичане на информация те ще говорят или ще проведат разговор с кореспондента и този кореспондент буквално ще получи информация и ще напише историята“, продължи той, "и в основата на това те ще кажат, че са се свързали с Бъкингамския дворец за коментар, но цялата история е коментар от Бъкингамския дворец".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).