Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Приятелите Благо и Валери се скарали заради Николета
Автор: Екип Burgas24.bg 11:44 / 17.06.2015Коментари (0)1854
©
Доскоро първите приятели Благой Георгиев и Валери Божинов вече не могат да се понасят. И както често става, причината двама мъже да се скарат е жена.

В техния случай това е фаталната Николета Лозанова, пише България днес. Доскорошната госпожа Божинова направи това, което мнозина не успяха - раздели вечните другари по запои и кръшкания. Благо и Валери са преустановили почти всякакви отношения след раздялата на нападателя с плеймейтката.

От общите им купони няма и помен, двамата футболисти дори не се чуват по телефона. Вместо това Божинов се забавлява в компанията на Николай Михайлов и Азис и по-рядко в тази на други негови авери.

Благо пък си остана дружка с Николета. Лозанова не пропуска да сипва сол в раната на Валери, като постоянно натяква за приятелството си с Георгиев. Наскоро тя изказа подкрепата си към него за решението му да предложи брак на новата му забивка Есмер Омерова.

"Времето, прекарано заедно, не е определящо за това какво ще е бъдещето на една двойка - написа Николета във Фейсбук. - Колкото повече време се опознават, толкова повече се насилват да се обичат - но има ли истински чувства и страст, красивите неща се случват по-бързо от очакваното и са доста неудобни за мнозинството. Истински ви се наслаждавам!"

Николета е един от малкото хора, с които Есмер и Благо се видяха по време на краткия си престой в България, преди да отпрашат за Гърция и Дубай. Близки до двойката споделиха, че рускинята и плеймейтката веднага си паснали и станали дружки.

Част от хората от обкръжението на Божинов предполагат, че причината Николета да настрои Георгиев срещу доскорошния си съпруг е фактът, че Валери стопли отношенията си с Алисия. След раздялата с Лозанова нападателят се изясни с фолкпевицата и в момента двамата се разбират отлично. Това изкарало доскорошната съпруга на футболиста извън нерви. Още повече че Алисия е приятелка с бившата на Благо - Христина Витанова. Николета набързо спретнала интригата.

Както е известно, Благо и Валери бяха неразделни дълги години. Легенди се носят за това как двамата са хващани да кръшкат на Алисия и Христина. Според една от тях мачовците избягали през прозорците в известен хотел край столицата, когато жените им надушили, че са там с мацки, и пристигнали на местопрестъплението. Двамата разбрали, че става страшно, и хукнали да бягат. Според свидетели това не ги спасило от гнева на половинките им.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Зелен преход
Парламентарни избори 2024
Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: