Прокуратурата: Продължаваме с разследването, дори актрисата Диана Димитрова да не даде сведения

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:53 / 30.11.2022
947
С разпити на свидетели прокуратурата ще установява какви телесни повреди е получила актрисата Диана Димитрова. Тя самата също ще бъде разпитвана, каза районният прокурор на София Невена Зартова пред БТА. Във Вчера прокуратура се самосезира по повод статуса във Фейсбук на актрисата. Тя публикува свои снимки и обяснява, че преди пет години по време на снимки е станала жертва на насилие.

Зартова обясни, че няма опасност да изтече давността за разследване, особено ако се установи, че става дума за тежка телесна повреда. Дори и Димитрова да не даде сведения за случая, прокуратурата продължава с разследването. А ако то стигне до съд, актрисата ще може да се конституира като частен обвинител и граждански ищец.

Районният прокурор допусна, че ако се установи още по-тежко престъпление, разследването може да бъде поето и от градската прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).