Променя ли се зодиакалният ни знак с годините?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:26 / 26.03.2024
1078
Астрологията ни дава представа за това кои сме ние, кои са силните ни и слабите ни страни, към какво трябва да се стремим и какво да избягваме, как да развием талантите си и как да извечем максимална полза от качествата си. Какво се случва обаче, когато планетите и звездите ни поднесат някои изненади? Оказва се, че в астрологията няма нищо сигурно и е възможно да се случат размествания и промени с времето.

Вероятно много от вас ще бъдат шокирани и направо недоволни, но ще ви изненадаме със следната информация - напълно е възможно зодиакалният ви знак да се промени с годините. Преди да побързате да отхвърлите тази теза, научете какво е обяснението на астроложката Джоржия Никълс. Колкото и да е шикиращо, то звучи напълно логично.

"Вярно е, че с напредването на възрастта нашият слънчев знак се измества с един градус на година. Следователно, ако сте родени в началото на вашия знак (например около 21-во или 22-ро число на месеца), след това приблизително около 30-годишна възраст, вие преминавате в следващия знак - за следващите 30 години", обяснява Никълс.

"Ако сте родени в края на вашия знак, 17-ти или 18-ти от месеца, ще станете следващият знак, когато сте само на две или три години", казва също астроложката.

Какво означава това? Като за начало не се губи значението на вашият слънчев знак в живота ви. Той е като ваша визитна картичка или снимка от момента, в който сте се родили. Възможно е обаче да придобиете качества от предишния или следващ зодиакален знак с напредването на възрастта ви.

Обърнете внимание също, че вашата натална карта е много по-сложна - имате много знаци в себе си според това къде са били планетите по време на вашето раждане и вероятно приличате повече на вашия асцендент, отколкото на вашия слънчев знак (което зависи от времето на деня, в което сте родени и къде.)

Виж коментарите (0)

Още по темата (5319):
14.05.2024 Тони Стораро получи признание от Лили Иванова
14.05.2024 Принц Хари демонстрира завидни баскетболни умения
14.05.2024 Геро отслабна драстично, свалил е 20 килограма
14.05.2024 След "Капките" Рачков става водещ на култово шоу
14.05.2024 Той изпява тази велика песен от първия път, шест седмици по-късно умира и става легенда
14.05.2024 Стив Карел коментира новата версия на "Офисът"
Още новини от Любопитни новини:
Този средновековен град е съвсем близо до България. Цените - обяд...
Той изпява тази велика песен от първия път, шест седмици по-късно...
Новият оператор BETHUB.bg стартира с впечатляващ уелкъм бонус и д...
Стив Карел коментира новата версия на "Офисът"
Дженифър Лопес впечатлява със завидна форма
Краси Аврамов: "Евровизия" се превърна в абсолютен Хелоуин!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).