Психар тормози холивудски актьор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:26 / 03.02.2023
560
Киану Рийвс извади ограничителна заповед срещу мъж, който настоявал, че има роднинска връзка със звездата от "Матрицата". В документите се твърди, че актьора бил тормозен от 38-годишния Брайън Диксън, който е обвинен, че се появил в дома на Рийвс в Холивуд Хилс, Калифорния шест пъти между 5 ноември и 20 януари. Твърди се, че Диксън се е опитвал да докаже, че е свързан с 58-годишния Рийвс, отчасти чрез споделяне на съобщения в социалните мрежи, в които се е наричал "Джаспър Кийт Рийвс“, пише "Телеграф".

Рийвс е роден в Канада през 1964 г., а родителите му са Патриша Тейлър и Самуел Ноулин Рийвс младши и е известно, че има три сестри; Ким, Карина и Ема.

На 5 ноември Диксън нахлул в задния двор на къщата на Рийвс и заспал в имота. Натрапникът бил отстранен, след като го намерили. На сутринта установили, че взломаджията оставил "подозрителна и тревожна“ чанта в имота, която съдържа комплект за ДНК тестове.

Според съдебните документи, цитирани от TMZ, Диксън е възнамерявал да ги използва върху Рийвс "в опит да докаже, че са кръвно свързани“. Натрапникът прехвърлил личните си "права“ на актьора и е поставил Рийвс, като "отговорник“ за него. В поне един от шестте случая Диксън влязъл в имота на Рийвс през странична врата, а в друг, прескочил оградата.

Актьорът няма представа кой е Диксън и отбелязва, че заподозрения има дълъг лист с кражби, включително заповед от съдия, издадена срещу него в Роуд Айлънд за предполагаемо проникване с взлом и проникване с престъпни намерения, притежаване на инструменти за кражба с взлом и вандализъм.

Рийвс получи ограничителна заповед, която гласи, че Диксън не трябва да се приближава на по-малко от 90 метра от звездата или неговата приятелка Александра Грант. Актьорът е наел охранителен екип, за да разследва навлизането, а полицията вече също се е ангажирала със случая.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).