Рачков се притеснява от вируса, тича на изследвания всяка седмица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:01 / 05.05.2020
2230
Над 1000 лева до момента е дал за тестове за коронавирус Димитър Рачков. Комикът всяка седмица се изследвал превантивно, тъй като бил хипохондрик и нонстоп изпитвал тревожност по отношение на здравето си.

Тестовете той правел в частна лаборатория, като всеки от тях струвал около 120 лв. Парите обаче за него нямали значение, когато ставало въпрос за здравословното му състояние. Изживяването не било приятно, а моментите до излизането на резултатите минавали като векове. Все пак Рачков бил спокоен, че поне досега не дал нито един положителен резултат, но нямал намерение да спре с практиката да се тества, макар да не проявявал симптоми. "Имаме семейства, деца. Нищо човешко не ни е чуждо и се притесняваме и ние", обясниха водещите на "Като две капки вода", след като фен ги попита дали се страхуват от Ковид-19 по време на тяхно живо интервю във фейсбук.

Относно ежеседмичните си тествания Рачков обясни, че тъй като продължава да води активен социален живот покрай работата и всяка седмица застава на сцената на "Капките" за поредния лайф, иска да е сигурен, че близките му са в пълна безопасност. Покрай предаването той общува с десетки хора – гримьори, стилисти, режисьори, оператори, монтажисти и какви ли не и макар Маги Халваджиян, който е продуцент на шоуто, да е задължил целия си многоброен екип задължително да носи маски и ръкавици по време на работа, опасност от пламване на заразата между тях все пак имало. Зуека понасял ситуацията доста по-умерено и не бил излишно тревожен. Самият той разкри, че колегата му Рачков бил вманиачен на тема здраве и дори при нормални условия често посещава лекарските кабинети, защото сам си внушавал, че имал симптоми на какви ли не болести, пише още "Ретро".

Виж коментарите (0)

Още по темата (14361):
09.04.2024 Лекар: Една майка да откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Мангъров: Тези ваксини трябва да бъдат правени безусловно
08.04.2024 Проф. Ива Христова: Заболеваемостта от коклюш се повишава стремително
08.04.2024 Окончателно: Оправдаха Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Това заболяване може да продължи седмици наред и крие риск от усложнения, не предприемайте самолечение!
08.04.2024 Костадинов се изправя пред съда
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).