Рачков завел новата си тръпка на Малдивите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
22:38 / 11.06.2020
2338
Новата половинка до комика Димитър Рачков е знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в еротичния конкурс Мис Плеймейт през 2017 година.

Според светските клюкари двамата имали връзка още от февруари тази година, но през последната седмица стана ясно, че актьорът вече е представил жената до себе си на своите приятели. Рачков бил на почивка в планинския курорт Априлци заедно с Маги Халваджиян и неговото семейство. Митко се възползвал от подходящата атмосфера да представи пред шефа си и роднините му своята нова половинка. Анита най-добре си паснала със сина на Маги и неговата жена, които са на нейната възраст. 

Въпреки, че всички се държали добре със сексапилната девойка, все пак не можели да спрат да я сравняват с дългогодишната половинка на Рачков Мария Игнатова, която също е част от колектива на Халваджиян. Според близки до водещия на "Като две капки вода", той вече е приютил в жилището си Анита и кроял дългосрочни планове за съвместен живот с нея. Любопитното е, че на външен вид тя удивително напомня на бившата му Мария Игнатова, с която се разделиха с бурен скандал след голяма любов. 

За разлика от Мария обаче новата изгора на шоумена е със силиконов бюст и с множество корекции по тялото и лицето. Освен по еротични конкурси, тя се е изявявала и като манекенка в агенция със спорна репутация. От обкръжението на Рачков разкриват, че той се запознал с разкрепостената блондинка по време на снимки на новата песен на братя Аргирови "Ние". Във видеото към песента участват Криско, Рафи, Иво Аръков и самият Рачков, а Анита снимала като статист. Именно на снимчаната площадка пламнали искрите между двамата. 

Напук на слуховете, че е пестелив, за новата си половинка той развързвал кесията. Преди пандемията от коронавирус той успял да заведе Анита на Малдивите.

Виж коментарите (7)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...
Къде отслабваме най-бързо, когато сме да диета?
Катето Евро: Ще вдигна паметник на този, който ми помогне да отка...
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас, говори и за вой...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).