Райна замени Башар Рахал с по-млад

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:41 / 23.07.2023
831
Млад и сексапилен брюнет топли леглото на Райна Караянева, откакто не е с Башар Рахал, стана ясно през уикенда. Самата тя показа снимка с новия си любим, след като само преди 2 месеца се опитваше да отрича информацията на "Уикенд", че с актьора са се разделили.

За новия мъж на Райна Караянева все още не са известни подробности, освен, че изглежда добре и видимо е по-млад от Башар Рахал. През есента актьорът трябва да навърши 49 години, а вече бившата му половинка след дни трябва да стане на 34. Двамата имат 15 години разлика. Бившата манекенка, набедена за актриса, благодарение на връзката си с Башар, показа снимка с актуалната си тръпка, без да споменава нито къде е правен фотосът, нито как се казва човекът, който позира заедно с нея, нито с какво се занимава, нито в какви отношения са двамата. Но не е трудно да се досетиш, че това е новия й мъж, около когото явно смята постепенно да разбулва мистерията, за да поддържа интерес към себе си.

Още през пролетта стана ясно, че Караянева се е разделила с Башар Рахал, който я превърна в звезда и й отвори вратите към киното и телевизията. Благодарение на него бившата моделка получи роли на голям екран, имаше възможност да се изявява като продуцент и да звездее с интервюта във всевъзможни предавания.

Освен това ливанецът, който преди години беше известен с изключително слабия си ангел спрямо слабия пол, заради нея се кротна и се превърна в примерна половинка на любимата си, разхождайки я къде ли не из целия свят. Явно обаче това не е било достатъчно за нея, тъй като по информация на "Уикенд" от доста време му е слагала рога. Когато разбрал за изневерите й, актьорът й показал вратата, макар че продължавал да я обича.

Райна пък се опита да отрича с половинчата информация. "Няма такова нещо като раздяла - раздяла! Всичко, изписано дотук, са абсолютни слухове!", обяви тя. Явно са й трябвали малко повече от 2 месеца, за да реши, че вече може да покаже новия си мъж. Вероятно смята, че хората са забравили как се опитваше да ги убеди, че все още е с Башар.

Самият актьор, дори и вече да не страда толкова жестоко, колкото в началото, продължава да е смъртно обиден на вече бившата си половинка – дотолкова, че дори не иска да я вижда на живо. Това беше доказано на филмовия фестивал в Свети Влас, който се проведе преди десетина дни в курорта за втори пореден път. Ливанецът беше официално обявен като част от журито, но не беше забелязан на събитието. 

Явно в последния момент е отказал да присъства. За сметка на това Караянева се качи на сцената. Явно бившият й любим е разбрал, че ще отиде на събитието – нещо, с което тя започна да се хвали няколко дни преди самата церемония. Най-вероятно Рахал се е отказал от този ангажимент, за да не се засича с Караянева.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Легендарните кръчми: Pizzeria da Michele - пицарията с най-добрат...
Кинокритикът Димитър Дринов разказа кои заглавия навършват кръгла...
Рафи издаде нещо интересно за финала на "Капките"
Асен Блатечки разкри къде е бил на Великден
Лечебните свойства на слузта от охлюв са били известни още на Хип...
Шеф Манчев и Рачков изпращат абитуриенти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).