Разделен ли е Краси Радков със съпругата си Станислава? Край на спекулациите, ето отговора

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
19:58 / 29.11.2022
1220
Край на спекулациите, че се е разделила с мъжа си Краси Радков сложи съпругата му Станислава. Тя се появи отново на сцената след дълго отсъствие. Преди дни блондинката направи премиера със спектакъла "Възкръсналия", освен това получи роля и в сериала "Мен не ме мислете".

Ганчева дълго време бе в майчинство. Макар да е завършила НАТФИЗ, през годините Станислава е била водеща на различни предавания и има значително по-малко изяви на театралната сцена.

Сега съпругата на Радков дебютира в постановката в перфектен външен вид. За да разсее слуховете за раздяла със съпруга си, хубавицата дори е променила името си, като добавя и неговата фамилия. Така в афиша на плаката е изписана като Станислава Ганчева - Радкова. Слуховете за крах в отношенията им тръгнаха в началото на годината, тъй като Ганчева нито веднъж не се появи в предаването "Като две капки вода", където участва мъжът й. Актрисата не бе в публиката на финала за подкрепа, но малко след това се заговори за нейна връзка с млад колега. В крайна Станислава слага край на слуховете, вземайки фамилията на мъжа си, пише "България днес".

Актрисата се пробва като водеща в предаването "Отблизо" на БНТ преди година. Съпругата на Краси Радков трябваше да прави включвания от домовете на известни българи, но още след първото излъчване рубриката й падна. Ганчева и преди е работила в националната телевизия като водеща на нощния блок "Полет над нощта". За това й амплоа я кани покойният Хачо Бояджиев. Дипломираната журналистка и актриса има стаж и в сутрешния блок на държавната медия, където за известен период от време работи заедно със Сашо Авджиев. Сега Станислава е решена да отвори нова страница и даде шанс на актьорската си кариера.

Виж коментарите (2)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).