Разконспирирахте ги! От "Игри на волята" неволно се издали кой печели

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
20:05 / 28.11.2022
8410
Точно 24 часа преди големия финал на "Игри на волята" в социалната мрежа Фейсбук страстите са нажежени до червено. Стотици зрители изказват своите предположения кой ще е крайният победител.

Прави впечатление обаче, че по-голямата част от очакванията на хората са Алекса да спечели риалитито, видя Plovdiv24.bg. Причината - видеоанонсът, който от Нова телевизия пуснаха за онова, което предстои утре вечер и по-конкретно потайната усмивка на Виктория.

"Като видях ехидната усмивка на Виктория, ми стана ясно кой печели. Със сигурност пак някаква нагласена игра, защото нали Сърбите са решили да не го викат и нашите решили що да не му дадем 100 хиляди лева, какво пък. Интересно ми е, ако това се случи с някой българин или българка, като примера с Биляна Дудова, защо някое сръбско риалити не я викна?!

Цялата ви работа такава нагласена, като се почне от държавата ни, която в момента е дъното, минем през медиите и стигнем до нагласените ви игри! Стимулирате интриги, за да има гледаемост, нека бъдат реални битки, не да ги нагласите според участника, който е номиниран.

Джаферович на битка - задължително пъзел. По същия начин ощетихте и Ралица - момичето на не знам колко битки ходи и победи и накрая битката й за оцеляване бе на късмет.

Вие сериозно ли, оня щъркел висок виждаше къде минават въженцата и знаеше кои куки да вади! Жалко предаване, да не говорим как прецакахте най-добрия играч досега Юлиян - в първия сезон!", разсъждава зрител.

Дали ще се окаже прав - тепърва предстои да разберем.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).