Разкриха двамата тайни участници в "Сървайвър"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:48 / 23.01.2023
1216
След като ви разкрихме някои от участниците в новия "Сървайвър", през уикенда bTV потвърди тях и още имена. Но пропусна две от отбора на известните. Ето кои са те...

По всичко личи, че тазгодишния "Сървайвър" ще се превърне в нещо като екстремен "ВИП Брадър" и "Биг Брадър" в едно. Популярните имена в шоуто са цели 12, а другият отбор пък ще е основно от неизвестни. Към кръга на ВИП-овете ще се присъедини и носителката на титлата "Мис Дупе" Биляна Йотовска. Красавицата е и фитнес модел, писател и инфлуенсър. През 2016 г. печели златен медал във фитнес турнир за жени Olympia Flex Magazine Model Search в надпревара между 56 участнички от целия свят. Избирана е 3 пъти за модел на корицата на списание "Плейбой“. Тя е също автор на книги на здравословна тематика, заради което я следват много жени и мъже.

12-ият участник в "Сървайвър" също може да се нарече известен. Той е кадър на bTV, като го познавате основно от сериала им "Революция Z". Става въпрос за певеца и музикант Тино. Кирил Хаджиев, както са истинските му имена е от София, но държи да отбележи, че се определя като варненец. След като завършват висшето си образование в София, неговите родители се завръщат в морската ни столица и Тино е отраснал именно там – край морето. След завършване на руската гимназия във Варна той се впусна в света на музиката. Попада и в шести сезон на "Гласът на България" през 2019 г. и достига до престижното второ място в шоуто.

Ето кои още влизат в "Сървайвър 2023", официално обявени от телевизията, която ще излъчва проекта: двамата бивши на Златка Райкова - футболистът Благой Георгиев и ММА боецът Георги Валентинов, актьорът Филип Буков и колежката му Снежана Макавеева, фолкфурията Татяна, готвачката от "Мастър шеф" Божана Кацарова, миската Марго Купър, инфлуенсърката с най-много татуси - Стефани Разсолков и влогърът Стефан Попов-Чефо.

Според източници на HotNews в "Сървайвър" ще има и още един участник по изключение. Неговото име обаче е в абсолютна тайна. Очевидно става въпрос за много популярно име, с което продуцентите ще предизвикат сензация.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път Ива Софиянска показа малкото си бебе
Защо в колата ви мирише на развалени яйца?
Къща или бебе? Певецът Миро готви изненада
Ето къде почиват мощите на Свети Георги днес
Тези красиви жълти цветенца са природният мехлем срещу отоци и си...
Маги Халваджиян: Иде краят на капките?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).