Родопчанин яде 50 люти чушки за 3 минути, целта му са 100

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:40 / 27.11.2023
637
100 люти чушки за 3 минути!

Това е голямата цел, която си поставя Фердун от Кирково. По този начин коравият родопчанин е в пълна готовност да се впусне в надпревара и за световен рекорд, с който да влезе в "Гинес".

Непобедимият чушкоядец е №1 в цялата страна по надяждане с лютивите пиперки, без значение от сорта и степента на лютивост, които не са проблем за здравия стомах на 58-годишния мъж.

"Готов съм за "Гинес". Ако имам силна конкуренция, мога да изям 100 пиперки за 3 минути. Когато се явя на състезание, са ми предлагали пари да не се явявам, защото нямам конкуренция. Като ме видят, другите се отказват", разказа 58-годишният мъж.

 

Той е непобедим рекордьор по надяждане с люти чушки у нас. 50 огнени пиперки за 3 минути глътва строителният техник на фестивала на лютата чушка в Кирково. Постижението му се превърна както в недостижимо за никой друг в България и до днес, така и в претендент за рекордите на "Гинес".

Фердун Абдулрахман е категоричен, че лютите чушки са най-ефикасната и непобедима ваксина срещу COVID-19 и всички зимни вируси, които върлуват. Убиват всякакви вируси и зарази, вдигат имунитета и правят хората железни.

"Гарантирано лютите чушки са щит за организма, повярвайте ми. Хапвайте на всяко ядене, освен ако нямате проблем със стомаха", съветва читателите на "България Днес" здравият родопчанин.

 

След феноменалното си представяне Фердун няма никакъв проблем нито с корема, нито с други важни органи. Дори обича да изяжда по 3-4 пиперки преди обяд и вечеря, за да му се отвори апетитът.

Непобедимият чушкоядец е експерт в строителството. Преди това девет години е бил директор на училището в близкото село Кърчовско. Бил е преподавател по информатика, математика, физика и физкултура.

В началото Фердун изобщо не подозира, че организмът му притежава такава способност. По случайност минава покрай организаторите на надяждането с люти чушки и пита за какво се записват участниците. Един от мъжете му казва, че това не е за него и няма смисъл да пита. Тогава любопитството се задейства у Абдулрахман и след това помита всякаква конкуренция по пътя си.

Фердун има достатъчно запаси от лютивите пиперки и за студените зимни месеци. Част от тях са в буркани, други са пресни и чакат да бъдат глътнати на родопската трапеза.

Той се е разпределил със съпругата си по-най-добрия семеен начин - половинката му се грижи за отглеждането им в парника и на открито, а Фердун - за скоростното им изяждане.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5436):
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
20.05.2024 Весела Лечева празнува днес
Още новини от Любопитни новини:
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...
Четири жени са зарязвали Александър Сано
Днес черпят жени с красиви имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).