Рок легендите Сигнал и Тангра идват в Бургас с общ концерт

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:42 / 13.09.2022
470
За исторически концерт в Бургас, на 15 септември в Летния театър от 20.30 часа, се събират две от най-великите български групи – Сигнал и Тангра. Рок легендите се качват за пръв път заедно на една сцена, за да възпламенят всички фенове с най-обичаните БГ хитове.

"Въпреки че повече от 40 години сме на музикалната сцена, реално с Тангра никога не сме изнасяли общ концерт само двете групи.“, споделя Данчо Караджов. "Затова с голямо желание и удоволствие ще направим през септември тези три концерта, като обещаваме на публиката наистина едно емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено яко рок“, допълва един от най-разпознаваемите и обичани гласове у нас.

Фронтменът на Тангра Боби Косатката също е категоричен: "Нашето желание е да забавляваме хората, да ги отпуснем, да се чувстват щастливи и свободни! Подготвили сме съвременен много здрав звук с две соло китари, което е нещо различно и свежо. Ще съчетаем познатите ни хитове с нови песни в един зареждащ музикален микс с вечни послания!“

Специално и единствено за всички зрители Сигнал и Тангра ще забият общо парче, което е изненада, но ще е нещо уникално и случващо се за пръв път. Може да го чуете на 15 септември в Бургас.

*Билети и за концерта може да се закупят на eventim.bg и в партньорската мрежа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).