Рокадата в ефира на Нова телевизия вече е факт

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:59 / 21.10.2018
2430
Рокадата в ефира на Нова телевизия вече е факт. След като Лора Крумова официално излезе в отпуск по майчинство ново лице вече буди зрителите в събота и неделя. Това е Мартина Ганчева. От Нова телевизия преди дни обявиха, че тя се присъединява към екипа на "Събуди се“, но днес е нейният дебют в предаването.

Брюнетката досега бе позната на зрителите като репортер. Мартина Ганчева е журналист със задълбочени познания в сферата на международните политически отношения, историята и литературата, следи отблизо културния живот в България и Европа. Професионалният ѝ път започва в БНР като стажант, а първият досег с телевизията се случва пр 2004 година в телевизия "ДЕН". В последните 7 години е била водещ и продуцент в Bulgaria ON A Тя е единственият български журналист, правил интервю с Траян Бъсеску като действащ президент на Румъния. Преводач е и на автобиографията на настоящия румънски президент Клаус Йоханис Пред микрофона ѝ са заставали еврокомисарят Вера Юрова, заместник-председателят на Европейската комисия Юрки Катайне и редица евродепутати, сред които Моника Маковей и Ска Келер.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).