Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Роксана проговори за новия мъж в живота си
Автор: Екип Burgas24.bg 13:22 / 07.04.2023Коментари (1)6640
©
"Той е видял повече от мен, много по-зрял е, по-мъдър и по-умен. Мисля, че срещнах човек, който да ме цени, уважава, да приема работата ми и да ме обича такава, каквато съм“. Това разкри пред "Телеграф“ певицата Роксана за новия мъж в живота си.

Предпочита да не разказва с подробности какво се случва с връзката й, споделяйки правилото, че любовта обича тишината. "Мога да кажа, че съм щастлива. Видяхте го, факт е, че сме заедно, имам човек до себе си, появихме се заедно на събитие, нямам намерение да се крия, но не искам и да изпадам в подробности“, добави тя. Любовта е движеща сила в живота й и признава, че не може без нея. "Той ми дава сила и ме подкрепя в трудния живот, особено ние певиците. Радвам се на малките неща, не робувам като някога на подаръци или сладникави романтични жестове, но оценявам, че е до мен", категорична е изпълнителката от звездния отбор на "Хелс кичън“.

Порочен кръг

След като за раздялата с бащата на втория й син се изписа доста, сега предпочита да пази любовта си само за себе си, било то от суеверие. Преди месеци певицата взриви с новината, че слага край на брака си. Всичко започна с една нейна публикация в социалните мрежи, която гласеше, че има нужда сама да може да взима решения за това кога да яде, кога да спи, с кого и т.н. И колелото се завъртя. Изпълнителката преминава през тежкото решение да сложи край на втория си брак. Месеци по-късно казва, че не е лесно да се възстанови след такова нещо, особено когато има замесено дете, но понякога това е единственото решение, което може да те изведе от порочния кръг. "Край се слага трудно, но когато трябва да се правят прекалени компромиси, въпреки теб самия не е добре. Винаги съм казвала, че с прошки не се живее. Дай да си простим това, после друго, не това е само начин да трупаш негативни емоции“, обяснява певицата. Смята, че двамата така не са успели да си паснат, нито като характери, нито като начин на живот и добавя, че и възрастта има значение. Това, което иска да се знае със сигурност, е, че не е сложила край на връзката си с Александър заради новия мъж. "Той се появи по-късно – в точното време и на точното място, за което благодаря на съдбата. Просто щастието, семейството, за което се борех и ви показвах, беше само на снимки, но действителността беше друга".

Щастие

Най-сладките неща в живота са двамата й синове. Когато е само на 16, ражда първия – Даниел. С баща му били само деца, когато забременяла. Споделила първо на татко си, който и до днес е най-добрият й приятел. Естествено, новината предизвикала всякакви емоции, но все пак решава да запази детето си. "Даниел е детето, без което не мога да дишам, не мога да живея, той е най-голямата ми подкрепа“, споделя Роксана. Днес Дидко, както на галено го нарича, е на 21 години. Тръгнал е по стъпките на майка си. “Най-голямото щастие, което една жена може да изпита, е раждането на децата й. Аз съм майка, която живее за децата си. Щастлива съм, защото имам прекрасни две деца, възпитани, добри, скромни, които живеят тихо, мирно и спокойно, а не като деца на звезда. Винаги съм казвала, че Господ ти дава такива деца каквито си си заслужил“, разказва Роксана. Певицата учи децата си да бъдат добри, скромни и да не се парадира с нищо. Грижите за малкия Сашко са споделени, между всички. "Александър също го гледа и мога да кажа, че е страхотен баща“, казва певицата.

Камери

Синът й бил много артистичен, взел е по нещо и от нея, и от баща си. Сутрин до обяд мечтае да е полицай, следобед е боксьор, а вечерта е ютубър. Артистичен е, много го влекат камери, а Роксана предполага, че може да стане и актьор. Певицата се забавлява много с песните на сина си. "Не пее попфолк, знае английски песни, испански и италиански песни, това е от тези онлайн мрежи, в които седят децата днес по цял ден“, споделя тя.

Двамата заедно много обичат да пазаруват. "Луд е по това да купуваме играчки, любимо му е след това да се приберем вкъщи и да ги разопаковаме, да ги разхвърли из целия хол и после отива, взима си таблета и започва да рови в интернет нещо“, обяснява певицата.

Мекици

Макар и само на 6, малкият Сашко вече може да прави мекици и палачинки. С големия си готвят нощем. "Аз се прибирам по нощите от мое участие и го заварвам в хола, той се е прибрал малко преди мен от свое. И му казвам, хайде да си сготвим нещо. Правим набързо нещо - пица, спагети, сандвич и сядаме на дивана да си говорим, обсъждаме всякакви неща и като погледна часовника, станало е 5-6 сутринта и вече се е разведелило, това са най-хубавите ми моменти с него", разказва Роксана. Големият й син винаги е искал да стане музикант. "Искаше да прави музика, да бъде кларнетист и да твори песни и в днешния момент е в студиото и постигна мечтите си“, разказва Роксана. Дори вече е правил някоя от последните песни на майка си. "Аз съм му голяма опора и искам да му помагам, до него съм във всяко едно отношение. Да се отличи като аранжор не е лесно, но той много се старае. Но го държа на земята, важно е да не си вирва много носа. Радвам се, че тръгва по пътя си и нищо не му е дадено даром“, обяснява Роксана. Ако нещо не е както трябва в работата им, любящата майка не спестява нищо. Двамата дори така са се карали след един спор за песен, че след него се ражда голям хит. Дори спрели да си говорят за определен период от време.

Почива си с масажи и нови книги

Фризьорът и гримьорът за Роксана са ежедневие. Луксът е, когато може да си позволи да излезе без прическа и грим. Най-добрият начин за релакс на певицата са масажите. Обича всякакви. "Смеем се с мои близки, че мога да си дам всичките спестени пари за масажи“, споделя тя. Вика си масажиста вкъщи. Не си пада по скъпи почивки и екзотични дестинации, идеята да лети със самолет 7-8 часа, за да стигне до някое местенце, не я блазни. Но е истинска идилия, когато има свободно време, за да се отпусне на спокойствие на дивана вкъщи с книга в ръка или няколко филма.

Първата й питка - на боклука

Няма претенции да е голяма готвачка. Научила се още като малка в махалата, в която живеела, било срамно, ако едно момиче не може да меси питка, да прави супа или муска. Баба й я учила на старата печка. Първо направила питка, не станала добре, била почти камък и отишла в кофата. "Слагаше тенджерата на печката, която беше на дърва, и почваше да обяснява. Сега сложи олио, хайде лука, запържи го, измий картофите“, спомня си Роксана времето, което по нейните думи никога няма да забрави. "Много съм скарана с гурме храните, не обичам храна, която е един километър чиния и вътре два см ядене“, с усмивка казва Роксана.



Още по темата: общо новини по темата: 6851
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.04.2023 г.
0
 
 
С тая проста мангалка не ни занимавайте.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: