Ромска принцеса ли е Валерия, тя ли е победителката в "Ергенът"?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
21:39 / 19.04.2023
12496
Макар да остава месец до последния епизод на най-коментираното романтично риалити "Ергенът“, излъчвано по bTV, догатките продължават. След като в различни медии се тиражираха всевъзможни имена на победителки, спечелили сърцето на Евгени Генчев. Ще припомним, че в сайтове се заговори как Ирина Карабаджак си тръгва последна с пианиста, след това всекидневник на първата си страница категорично написа, че Елена получава пръстена и дори ще се омъжва за него. Нищо от това не отговаря на истината, пише "Филтър".

"Ергенът“ печели… Валерия. 24-годишната моделка и защитничка на животните от Плевен е фаворитка на Евгени Генчев почти от самото начало на риалити формата и така си остава до края. Именно тя ще чуе думите: "Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена“ и ще получи мечтания пръстен.

На финала Валерия е рамо до рамо с най-голямата си конкурентна – редакторката Елена. Двете не крият неприязънта си една към друга, но в крайна сметка победителката е само една. И точно когато Елена вече се вижда с пръстен на ръката, Евгени избира Валерия. Тогава редакторката направо рухва и никой не е в състояние да я успокои и да спре сълзите й.

Валерия триумфира на финала и вече може да сбъдне заветната си мечта да е на корица на списание със своя любим, желание, което самата тя заяви пред влюбената Елена в един от предишните епизоди.

Това като че ли е закономерен край на романтичното риалити. Самата Валерия през цялото време показва завидна увереност и категоричност, че никой друг освен нея не е достоен за победител. Не така стоят нещата при Елена. Тя се люшка между различните си емоционални състояния – като получи целувка от пианиста, е на върха, а когато той не й обръща внимание, бързо се срива.

Финалът на "Ергенът“ е и най-прекрасният подарък за рождения ден на Валерия, която на 25 май става на 25.

Виж коментарите (6)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга
Този витамин се съдържа в месото, жълтъците и някои ядки, но при ...
Една от най-сексапилните ни журналистки показа родителите си
Синът на Алисия не искал да знаят кой е, сменя си името!
Най-странното правило, което всички жени в кралското семейство тр...
Това е летището, което никога не е губило багаж


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).