Роналдо показа бебе Есмералда

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:53 / 13.07.2022
655
Тъгата отстъпва място на светлината и любовта в дома на Кристиано Роналдо и любимата му Джорджина Родригес. След трагедията в средата на април, когато двамата потънаха в скръб, заради загубата на едно от преждевременно родените си бебета близначета, сега те показаха пред света оцелелият тогава малък-голям герой – своето момиченце.

Bella Esmeralda. С този трогателен пост в стори в своя Инстаграм профил, Джорджина пусна очарователна снимка на 3-месечната им дъщеричка – Есмералда. Малката е заснета докато блажено спи, а гледката буквално разтопява сърцата.

Есмералда може да е едва на 3 месеца, но вече има обеци, а освен това класата й прилича: родителите й са завързали покрай вратлето й марков лигавник на прочутата френска модна марка "Диор“.

Ужасяващата вест, че едно от близначетата, които суперзвездата на световния футбол и половинката му очакваха с трепет е починало, дойде на 18 април вечерта. Португалецът оповести новината в социалните мрежи и тогава стана ясно, че при принудителното изваждане на бебетата в осмия месец, лекарите не са успели да спасят момченцето, а единствено момиченцето.

Роналдо и бившият модел Джорджина са заедно от 2017 г., като тя е родна майка на едно от четирите им деца преди бременността с близнаците: на 4-годишната Алана Мартина. На същата възраст са и близнаците на Роналдо от сурогатна майка – Ева и Матео, а освен това, Кристиано има и 11-годишен син, за чиято майка не се знае абсолютно нищо. Момчето е кръстено на него и също като него играе футбол.

Джорджина винаги ще носи в сърцето си изгубеното бебе. За това може да съдим и по надписа, който стои отскоро в нейния официален профил в Инстаграм: Mama de 6 bendiciones. В превод от испански това означава: Майка на 6 благословии, информира bTV.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).