Розово растение изникнало на Марс: Есперт смята, че НАСА крие снимки на извънземно

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:44 / 07.04.2023
1409
Има ли живот на Марс? Това е въпрос, който вълнува учените години наред. Експерт по НЛО смята, че НАСА крие снимки на извънземно и на факта, че там може да вирее живот. Скот Уоринг вярва, че е открил признаци на извънземен живот, след като е забелязал розово и зелено "растение“, растящи на Марс. Той сподели новината с феновете си, като добави, че е направил това откритие, докато е разглеждал снимки, публикувани от НАСА. 

Изображението е заснето от Mars Perseverance, която в момента е на мисия да търси признаци на минал живот на планетата Марс и да подготви негостоприемната среда за човешки изследвания.

Скот твърди, че изображението е "100 процента доказателство" за извънземен живот на Марс и добави, че е видял подобно наблюдение преди две години - но този път това е бяла роза.

"Сега знаете защо НАСА поставя повечето снимки във фалшив цвят. За да скрие истината от обществеността. 100 процента доказателство, че животът съществува на планетата Марс в момента“, добави още Скот, цитиран от британското издание "Мирър“.

Преди това той твърдеше, че е забелязал извънземно, което според него било "високо метър“ с розово тяло.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Как да си приготвим дяволски яйца с останалите от Великден
Това растение върши чудеса с кожата – бори бръчките, помага при о...
Проф. Донка Байкова: 100 грама класически български козунак е 350...
Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор ...
Кирил Маричков с нетърпими болки след претърпян инцидент
Нели Атанасова забранила на Антоанет Пепе да пазарува за бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).