Руски медии: Ванга е предсказала доста зловещ сценарий за развитие на COVID-19

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:59 / 17.11.2020
3013
Световноизвестната пророчица Вангелия Пандева Гущерова-Ванга оставя послание и за 2021 година, което вече е разшифровано. В предсказанията си Ванга е кодирала възможността огромен астероид да удари Земята. Този сблъсък може да доведе до много катастрофални последици и огромен брой жертви. Дешифроването на гаданията на покойната Ванга е оповестено надълго и широко тези дни в масовите руски медии.

Според тях ясновидката от Петрич предсказва сериозни природни катаклизми за следващата година, които няма да подминат нито една страна в света. Всяка година, а 2021-ва няма да е изключение, броят на пожарите, наводненията, ураганите и вулканичните изригвания ще се увеличава и тяхната интензивност ще бъде по-изразена. Природните бедствия ще засегнат почти всички страни в света. Според тълкуванията природата ще започне да отмъщава на хората за тяхното невнимание и безразсъдство.

По отношение на коронавируса Ванга предсказа доста зловещ сценарий за развитие на събитията. Той ще продължи да вилнее на планетата, но хората ще умират не толкова от болести, колкото от страх и паника. Тя призова хората да бъдат силни и вменяеми, за да могат да видят решението на този проблем и да намерят ефективно лечение за смъртоносния вирус.

Една от прогнозите на баба Ванга е, че хартиените пари ще изчезнат завинаги. Според ясновидката с всяка изминала година банкнотите ще стават все по- неизползваеми. Този процес се наблюдава и днес. Хората все повече предпочитат да плащат с банкови карти и онлайн портфейли. Ванга винаги се е отнасяла към Русия с благоговение и топлина и затова често прави прогнози за страната. В Русия петричката гадателка е на почит и често именно там разшифроват предсказанията й, пише "България днес".

Според нейните думи обтегнатите отношения между Русия, Беларус и Украйна ще останат в миналото. Ванга заявява, че страните ще намерят компромисно решение на всички конфликти и между тях отново ще цари мир.

На смъртния си одър баба Ванга прави важно изявление. Тя предсказва свят без война и болести в бъдещето на човечеството. Този свят няма да има граници, много държави ще се обединят в приятелско семейство, а хората ще живеят в мир и хармония.

Виж коментарите (3)

Още по темата (14361):
09.04.2024 Лекар: Една майка да откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Мангъров: Тези ваксини трябва да бъдат правени безусловно
08.04.2024 Проф. Ива Христова: Заболеваемостта от коклюш се повишава стремително
08.04.2024 Окончателно: Оправдаха Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Това заболяване може да продължи седмици наред и крие риск от усложнения, не предприемайте самолечение!
08.04.2024 Костадинов се изправя пред съда
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).