Русокоса мениджърка на високо ниво в bTV хвърлила око на Ицо Хазарта

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:06 / 19.09.2019
2772
Русокоса мениджърка на високо ниво в Би Ти Ви е хвърлила око на Ицо Хазарта. Въпросната дама не давала на рапъра и миг спокойствие и вече се говори, че може да го раздели с половинката му Женя.

Хазарта и телевизионерката се познавали отдавна, но станали особено близки в последните няколко месеца покрай шоуто "България търси талант", в което рапърът журира. Мениджърката търсела всякакви поводи да се върти край екипа, особено по време на снимки, когато и Ицо е там. Така разстоянието между двамата постепенно се стопило и те станали почти неразделни. 

Хората от Би Ти Ви са ги виждали да си тръгват заедно след снимки, а това е сигурен знак, че или са много близки приятели, или вече са минали на по-високо ниво в отношенията си. Според слуховете, дамата била по-активната в очевидната свалка, която се разигравала пред очите на екипа на шоуто. 

Виждали са я да се мята на врата на Хазарта без никакви задръжки, независимо, че подобна близост не съответства на високата позиция, която тя заема в работата си. Затова се смята, че ако близостта между двамата вече е стигнала на по-интимно ниво, заслугата за това е основно на блондинката. Разбира се, и Хазарта едва ли е стоял със скръстени ръце, но инициативата не е дошла от него.

Христо Петров, както е истинското име на фронтмена на "Ъпсурт", е сред малкото родни звезди, които се славят със стабилни връзки. За първи път се жени още когато е 25-годишен и веднага се решава да стане баща. За съжаление, бракът му не издържа дълго и е последван от развод. Но вместо след това да се отдаде на разврат, звездата отново влиза в сериозна връзка и вече 11 години е обвързан с балерината и стилистка Женя Димова.

От двете си жени Ицо Хазарта има по една дъщеря. Както "Уикенд" писа, той е успял да лиши първата си съпруга от родителски права и тя не може да се среща с детето си. Поне до момента обаче не се е чуло Хазарта да има проблеми с втората си жена, нито е известно да ѝ е слагал рога през годините. Всичко това обаче е спряло мениджърката от Би Ти Ви да се върти около него.

Самата телевизионерка макар да е със сериозна професия, имала доста артистичен стил на живот, когато не е на работа, твърдят запознати. Тя си падала по татуирани мачовци, нестандартни развлечения и силни питиета. Напълно се вписвала в типа жени, които рапъра харесва. Макар че на външен вид не може да се сравнява с балерината Женя, никой не се учудва, че е успяла да завърти главата на Ицо. Шефката била достатъчно умна и нахакана, за да го накара да ѝ обърне внимание.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).