Сашо Кадиев никога не е бил толкова ядосан и разстроен в ефир, дори се просълзи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
10:12 / 10.02.2023
1136
Новината за убийството на Иван Владимиров-Нав изкара извън кожата му водещия на предаването "Преди обед“ Алексдандър Кадиев.

Жертвата бе чест гост на Сашо и Деси Стоянова в БТВ, а при едно от последните си участия там разказа за конфликта му със съседа, който всъщност снощи го е убил. По думите на психолога от тогава, същият е ударил възрастен съсед от входа, който се е уплашил да го съди от страх да не бъде убит. В ефира бе пуснат архивния запис с разказа му.

Зрители са категорични, че не са виждали Кадиев толкова ядосан. След като изгледа записа от въпросното гостуване на Нав и разказа му, актьорът първо много се натъжи и видимо почти се насълзи.

След това той не издържа и зададе няколко пъти един и същ въпрос, видимо бесен от случилото се.

"Невероятно е това, което се случва. Добре бе, шегуват ли се наистина държавата, органите на реда, МВР? Те шегуват ли се с нас? Аз наистина задавам този въпрос. В смисъл, те шегуват ли се с нас? Всеки ден умират хора, наши, българи и роднини. Като Нав, като… всеки ден, сигурно има много такива случаи, за които не се разбира, по някакви села и паланки.

Шегуват ли се с нас, Деси, питам те! В смисъл – шегуват ли се с нас? Колко жалби трябва да пусне човек, че има съсед, който ходи и размахва пистолети и бие хора? Колко жалби трябва да се пускат, че жена е жертва на домашно насилие и после тази жена е намерена убита и разчленена в кашони. Излизат хора по телевизията и по улиците, реват и плачат, че децата им са убити“, побесня Кадиев в ефира.

"В смисъл – пичове, шегувате ли се с нас наистина? Ако не се вземат някакви мерки, това означава, че, съжалявам, ще цитирам Шекспир, но това означава, че трябва да се залости тази държава и да се приключи“, стнигна по-далеч той.

"Какви закони? Това са хора, които стоят отзад. Да ги променят, от тях зависи, не от мен и теб. Когато ходиш и биеш хора по улиците или по заведения, и си агресивен, псуваш ги и ги биеш, за да ги нараниш, утре ще ги убиеш“, ядоса се още Кадиев.

Виж коментарите (6)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
За тази сватба ще се говори още дълго
Мария Цънцарова се завърна с гръм и трясък в "Тази сутрин"
Гришо със специален подарък към родителите си
Сашо Кадиев се завръща в бТВ
Знаете ли, че докато спим горим калории?
Ути с интригуваща снимка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).