Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сексуални удоволствия в днешния ден за представителите на две зодии
Автор: Екип Burgas24.bg 08:57 / 08.07.2020Коментари (0)2236
©
Дневен хороскоп за 08.07, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Имате възможност да постигнете материални успехи, въпреки че няма да е ви е много лесно заради забраните на ретроградния Меркурий. Не се претоварвайте с непланирана допълнителна работа. Ограничете контактите си и безсмислените разговори с вашите колеги, за да не ви пречат. Не разчитайте на късмета си, ако имате намерение да поставите началото на нова дейност. Обмислете отново плановете си. Ако имате спешни служебни задачи, обяснете на интимния си партньор причините за закъснението си, за да си спестите прояви на ревност. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване

ТЕЛЕЦ

Планирайте работата си така, че да не се преуморявате и дайте оценка за изпълнените и чакащи да ги отхвърлите задачи. Неочакван обрат на събитията може да се окаже във ваша вреда защото Меркурий е още ретрограден. Конфликтът на работното място е по ваша вина. Ако се заредите с решителност и не разчитате на късмета си, ако не загубите търпение успявате да се справите с трудностите. Изпълнени сте с желание да сте обичани, но дали искрените чувства ще ви споходят, зависи и от вас, скъпи жен и от желанието ви да сте добри домакини. За съжаление не сте доказали на интимния си партньор, че споделяте чувствата му. 

БЛИЗНАЦИ

Сутринта сте орисани да успявате, ако не пропилеете деня си в бездействие. Следобед не се заемайте със сериозни и отговорни служебни задачи. Не е изключено поради независещи от вас фактори да претърпите загуби. Склонни сте към непредпазливост. Денят ви дава възможност да поставите ново начало и да обмислите промяна на дейността си, но с разума си, без емоция, заради ретроградния Меркурий. Трудно ще намерите пътя към сърцата на любимите си хора, заради предизвикан от вас конфликт. Без доказателства, заради интриги сте предизвикали скандал заради съмненията ви в изневяра. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. 

РАК

Сутринта се задълбочете и обмисляйте добре действията си, а едва след това тръгнете уверено към поставената цел. Очаква ви финансов успех, ако успеете да завършите в деня започната от вас работа. Искате да споделите впечатленията си и да обсъдите съмненията си с вашите колеги, но рискувате сами да си създадете проблеми. По-добре е да се допитате до ваши приятели. Не ви съветвам да водите разговори с роднините си и да изяснявате отношения. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите. 

ЛЪВ 

Откажете се от търговските сделки и от обсъждане на планираните финансови операции. Неуспехът ви е породен от сериозни затруднения на работното място, чието преодоляване ви носи успех. Направете така, че да докажете умението си да се справяте с трудностите. Следобед сте склонни да спорите, въпреки че нямате повод да се противопоставяте на колегите си. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви принудят към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка заради личните си користни цели. Не се отдавайте на сексуални преживявания с избран от ваши роднини партньор. 

ДЕВА

Постарайте се да оцените добрите възможности, които ви предлага този ден. Осъществяването на нови идеи ви носи удовлетворение. Вашите предложения срещат подкрепата на ръководството, въпреки че не сте се надявали да я получите. Ще завършите благополучно започнатите служебни задачи. Преодолявате с лекота възникналите трудности, въпреки ретроградния Меркурий. Предпазвайте се от разправии у дома. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите прищявка на интимния си партньор. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото е средство за изнудване. 

ВЕЗНИ

До обед сте подложени на неочаквани и неблагоприятни промени. Не създавайте трудности на работното си място, заради ненужен спор. Не се опитвайте да наложите мнението си. Следобед Съдбата ще обърне събитията в професионалния ви живот във ваша полза, въпреки че Меркурий е все още ретрограден. Ако ви предложат пътуване, което трябва да осъществите в следващите дни, приемете, защото ви носи успехи. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. Вечерта се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Ако сте съумели да осъзнаете важността на вашите задачи, започнатото в последните дни ще ви донесе отлични резултати днес. Дългоочаквана среща е гаранция за постигане на поставените цели, въпреки ретроградния Меркурий. Денят позволява да поговорите с партньорите си за предстоящо за влагане на пари в доходен бизнес или за регистриране на фирма. Не предприемайте тази крачка сами, а потърсете добър адвокат. Несемейните жени да очакват романтична среща. Чувствата на семейните са споделени. Нямате причина, мили жени, да недоволствате и да обвинявате партньора си, че не ви обръща внимание.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви благоприятен ден, свързан и с професионални успехи. Не отказвайте да обмислите предложенията за работа, свързани с промяна на работното място, но без крайни решения заради ретроградния Меркурий. Убедителни сте при делови разговор. Говорите омайно и ще спечелите, ако не повишавате тон. Бъдете умерени във всичко, което искате да предприемете. Предпазвайте се от загуби. Денят ви дарява шанс за среща с подходящия партньор, ако не сте семейни и сбъдва мечтата ви да се сбогувате със самотата. Въпреки това проявете предпазливост и си дайте време, за да се убедите, че не грешите в преценката си.

КОЗИРОГ

Дайте изява на всичките си интелектуални възможностите си и наберете скорост за скок към нов връх в професионално отношение, за да го стигнете след като Меркурий приключи ретроградното си движение. Време е да помислите за бъдещите си намерения. Решите ли да търсите нова работа, започнете от днес да се оглеждате за евентуалните възможности. Възможно е, ако не сте семейни да срещнете подходящ партньор. Денят е идеален за встъпване в брак за тези, които вече го имат до себе си. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова връзка. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте новина за приходи от работа, която сте завършили миналия месец. Предпазвайте се от финансови неуспехи, породени от трудности на работното място, които няма как да избегнете, а и не бива да се опитвате. Ще се наложи да коригирате бъдещите си планове, налага го и все още ретроградното движение на Меркурий. Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство, дори и човекът до вас да не отговаря на идеалът ви. Въпреки, че все още между вас и половинката има отдалечаване, днес можете да се сближите чрез желаните. 

РИБИ

Разчитайте на личният си чар и на умението си да общувате. Използвайте възможността да подобрите финансовото си състояние и стабилизирайте заеманото обществено положение. Не пътувайте. Заради проява на упорство при опит да наложите мнението си, или на инат ще си създадете проблеми на работното място. Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. От една страна сте влюбени, от друга -  изпитвате страх да не бъдете обсебени или пък наранени в интимните мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 566
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: