Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Семейни проблеми за три зодии вещаят звездите за днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:43 / 02.01.2020Коментари (0)2266
©
Дневен хороскоп на Алена за днес, 01.02, 2020 г.

ОВЕН

Вместо да се оплаквате стабилизирайте позициите си на работното място. Откажете се от прибързаните начинанията, но бъдете дейни. Проблеми, които упорито отказвахте да разрешите ви изнервят напълно заслужено. Виновници търсите някъде извън вас, но всъщност сте самите вие. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото.

ТЕЛЕЦ

Преценявайте правилно и реалистично действията си на работното място. Не се опитвайте да налагате мнението си, ако искате професионалният успех да не ви изостави. Избягвайте необмислените начинания. Няма да ви отминат служебни проблеми, породени от импулсивните ви действия. Не рискувайте. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашия партньор и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта се справяте добре със задачите си на работното си място, въпреки че никак не ви се работи, но знаете, че е важно да ги приключите в срок и да си получите заслужените приходи. Деловите разговори са особено успешни за ваша изненада. Предложенията за инвестиции проверявайте внимателно, за да не вложите парите си напразно. Не пътувайте. Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя. Ще се ядосате заради невъзможността спокойно да се отдадете на сексуални наслади.

РАК

Не е изключена възможността да поставите началото на успешна дейност, обвързана с нови делови партньори, но не бива да надскачате знанията си и да приемате непосилни задачи. До обед завършете вече започнатите задачи и направете крачката към началото на току-що разработените идеи. Успехът е с вас, ако подхождате разумно и отговорно към задълженията си. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми.

ЛЪВ

Настъпил е мигът, в който можете да получите финансова подкрепа от деловите си партньори, които вече не изпитват съмнение в правилността на вашето решение за нов проект. Работещите в сферата на частния бизнес са задължени да проведат деловите си разговори без бавене, за да поставят началото на нови проекти. Инвестициите трябва да са в умерени граници. Не надхвърляйте възможностите си, за да не търпите провал. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант тази вечер. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади.

ДЕВА

Отхвърлете до края на деня набелязаните служебни задачи. Не се доверявайте сляпо на поднесената ви информация, за да не съсипете отношенията с колегите си. Ваши нови познати не са могли да ви впечатлят. Не допускайте да ви използват. Не си разваляйте настроението заради интригите, които сте дочули. Не сте сигурни, че са свързани с вас. В семейството ви ще се наложи да разрешават проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я подобаващо и ако тя има желание не се лишавайте от сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете инициативни, но с мярка и не се оставяйте във властта на ината си, който не само ви вреди, но ви печели и врагове. Пътувайте, ако прецените, че отдалечаването от работното място няма да обърка плановете ви и да изостанете със задачите си. Не рискувайте с необмислени начинания. Избегнете грешките. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради нещо казано, но недоказано. Недоверието ще навреди на отношенията ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, ако сте си позволили да споделите съмненията си с любимия си.

СКОРПИОН

Посветете деня на вече започнати задачи, които трябва да завършите днес. Неприятни новини, свързани с поредните опити да ви навредят, ще ви ядосат. Не отговаряйте със заядлив тон и не доказвайте правотата си, защото истината за лъжовната информация по ваш адрес съвсем скоро ще излезе наяве. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс.

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви спокоен ден, въпреки трудностите, с които за пореден път ще се справите без усилие. Разчитайте на рутината и натрупания опит. Избягвайте необмислените начинания. Мнозина от вас ще се заемат с нова, приятна и перспективна задача, въпреки че искате да си почивате. Разпределите силите си така, че да не се уморявате. По-добре е да не действате прибързано. Няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили, но това зависи от вашето настроение и желание.

КОЗИРОГ

Предизвиквате упорството на колегите ви, които отказват да ви подкрепят, защото не приемате мнението им. Не споделяйте новите си идеи, свързани с професионалните ви стремежи. Ако развивате проспериращ бизнес със сигурност ще се намери кой от обкръжението ви да ви навреди, като се възползва от получената информация. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия или ще предпочетете и днес да се цупите заради вчерашната разправия.

ВОДОЛЕЙ

Проявете упоритост във всичко, което правите. Запознанство ще е причина да съжалявате, че сте го поискали. На работното място се справяте блестящо със задълженията си. Не се притеснявайте от трудностите. Подгответе пътуване, свързано с провеждането на делова среща, която ще предизвика промени в живота ви. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора.

РИБИ

Очаквайте предложения за служебни задачи, които ще ви донесат високи приходи. Поставете конкретни задачи на колегите си или на вашите подчинени, за да не ви създават проблеми. Пътувайте само при уговорена неотложна делова среща. Не се обвързвайте с обещания за участие във финансово съдружие. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми във вашия интимен живот, които ви лишават от тях. Вземете решение за раздяла Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, скъпи жени.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
България в еврозоната
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: