Семейство Симпсън със старт на 24-ти сезон, който може да гледате през 2018 г.

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:44 / 20.03.2018
6342
Най-дълго просъществувалия и носител на наградите "Еми“ анимационен сериал "Семейство Симпсън“, продължава с 24 сезон, който ще бъде излъчен от 5 ноември, всяка събота и неделя от 13:55 часа. Любимите ви герои от легендарното семейство Симпсън ще се сблъска с нови приключения и забавни моменти.

Очаквайте в типичния за Симпсън остроумен хумор, приковаващ вниманието на зрителите вече повече от 28 години. Разбира се отново по комичен начин ще разбиват стереотипите на типичното американско семейство.

През този сезон на анимационния сериал основни акценти ще бъдат - пътуването на цялото семейство до Ню Йорк, където Барт ще търси отдавна загубената си любов Мери Спъклър. Очакват се още интересни случки, като бягството на Дядо от старческия дом, а боулинг партньорът на Хоумър работи като счетоводител в The Mod, за което той разбира. Барт открива, че готиното съседско дете, всъщност не е толкова готино и още много забавни моменти на любимите герои, като и през този сезон, сериалът ще има интересни гост озвучители:

Зоуи Дешанел, Стийв Карел, Патън Осуалд, Фред Армисен, Кери Браунстайн,Аника Нони Роуз, Дженифър Тили, състезателят Джеф Гордън и композиторът Марвин Хамлиш, починал през август 2012. Джо Мантеня и Джон Ловиц също се завръщат в Спрингфийлд, с гласовете на “Фат Тони" и “Арти Зиф".

Участват още:

Дан Кастеланета (Хоумър Симпсън, Кръсти, Дядо, Барни)

Джули Кавнър (Мардж Симпсън, Пати и Селма)

Нанси Картрайт (Барт Симпсън и Нелсън)

Иърдли Смит (Лиса Симпсън)

Ханк Азария (Мо, Апу, началник Уигъм)

Хари Шиърър (г-н Бърнс, Смидърс и Нед Фландърс)

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).