Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Sesame вижда Манчестър Сити като твърд фаворит във финала на ШЛ
Автор: Екип Burgas24.bg 19:32 / 21.05.2021Коментари (0)1008
©
Футболния сезон в Европа уверено върви към своя край за да отстъпи път на изместеното от предното лято ЕВРО 2020. Спортните фенове пък са насочили погледи към финала на най-големия европейски клубен турнир – Шампионската лига. Там ще се срещнат два английски тима, а новия българския сайт за казино и спортни залози Sesame вече е подготвил атрактивни коефициенти за стотици различни пазари.

Родния букмейкър вижда Манчестър Сити като тотален фаворит в британската битка. Коефициентът за победа на "гражданите“ е 1.95. Равенството се търгува при ставка 3.35, докато победа за символичните гости от Челси е оценена с високия коефициент от 4.00.

Мечтата на арабските шейхове

Гуардиола пое отбора на Сити преди през 2016-та, а основната му цел винаги е била успех в Шампионската лига. "Гражданите“ са тотален хегемон на домашната сцена, след като завоюваха цели 3 титли на Англия за последните 4 сезона. В това число и победата от сезон 2018/2019-та, когато бе разбит рекордът за най-много точки в една кампания при знаменитата битка между Сити и Ливърпул. В Европа обаче,  нещата не вървяха толкова гладко. Тимът винаги намираше начин да се провали, а това ще бъде първи финал в цялата история на манчестърския гранд.

През този сезон, Сити успя да отговори на критиците и спечели безапелационно титлата във Висшата лига. "Гражданите“ имат 12 точни преднина пред Манчестър Юнайтед (преди изиграването на последния кръг) и бяха далеч пред конкурентите си в последните 4 месеца. По пътя към финала в Шампионската лига пък бяха прегазени отборите на ПСЖ, Борусия Дортмунд и Борусия Мьонхенгладбах. Ако прибавим и мачовете от груповата фаза, Манчестър Сити няма нито една загуба, а единствено Порто стигна до равенство срещу Кевин де Бройне и компания.

"Гражданите“ реализираха два или повече гола във всички елиминационни мачове от Шампионската лига, а Едерсон бе преодолян общо три пъти.

Моментната форма на тима не е никак впечатляваща. В последния си мач, "небесно-сините“ отстъпиха с 3:2 срещу Брайтън. Преди това бе надигран отборът на Нюкасъл с 2:1. На 8-ми май пък отборът загуби от Челси с 2:1. Високо резултатните мачове не са нещо ново за отбора на Сити и евентуален залог за "над 2.5 гола“ изглежда доста стойностен. От Sesame са приготвили коефициент от 2.27 за този пазар.

Машината на Тухел

Сезонът на Челси спокойно може да бъде разделен на две част – тотален провал и супер възход. Отборът стартира кампанията с огромни амбиции, след като изхарчи над 250 милиона паунда за нови попълнения. Тимо Вернер и Кай Хавертц обаче не можаха да покажат головата си мощ, или поне не под ръководството на Франк Лампард. През януари, лондончани предприеха треньорска рокада и назначиха немския специалист Томас Тухел. Той стартира с уникална серия от мачове без загуба, която вкара тима в топ 4, класира го на финал за Шампионската лига и за ФА Къп. В последния един месец, Тухел вече два пъти надигра тима на Пеп Гуардиола и няма да е никак учудващо, ако успее да го стори отново. Ако смятате, че Челси има сили да поднесе изненадата, заложете за 2-ка при коефициент от 4 в сайта на Sesame.bg.

Прогноза за мача

Нашият избор е пазарът "двата отбора да отбележат гол и общо над 2.5 гола“. От Sesame ви предлагат коефициент от 2.70 за този маркет. Подобен залог щеше да бъде успешен в 4 от последните 5 мача между двата тима и няма причина да не се повтори отново, въпреки напрежението от финала. Трябва да се отбележи, че и двамата треньори ще са под огромно очакване. Първият финал в историята на Сити може да скове краката на "гражданите“. Тухел пък е първият мениджър, стигнал до два поредни финала на Шампионската лига с два различни отбора. След миналогодишната загуба на ПСЖ от Байерн Мюнхен, германецът може да заложи на по-дефанзивна стратегия. За това, ние ви предлагаме да опитате и залог "първо полувреме – равенство. Сезам предлага коефициент от 2.02 за това събитие.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Детска болница в Бургас
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: