Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Шер на 76, сякаш е пила от еликсира на младостта
Автор: Екип Burgas24.bg 10:52 / 24.10.2022Коментари (0)506
©
На 76, за нея времето е спряло. Не може да преброи парите. Пластичните си операции също. Ако е вярно, че красотата иска жертви, Шерилин Саркисян е направила такива за няколко живота напред. Но не се знае колко всъщност са реалните й години. Много хора са убедени, че тя е истинска магьосница. Или вещица. Зависи от гледната точка. В неувяхващата й младост обаче при всяко положение има щипка магия. А докато съставките къкрят на вечния огън, Шер се грижи за вложенията си. Тя продава имението си във венециански стил в Малибу за скромната сума от 85 милиона долара, съобщи "Уолстрийт джърнъл".

Ако искате да топнете дупе във фонтана в мавритански стил или да разкършите снага по алеята с палмите, знаете вече колко ще струва това. Върви в комплект със 7 спални, вътрешен и външен фитнес, театър, паник стая и складове с перуки.

Тук стигаме до един съществен елемент от магьосническия имидж на Шер – винаги различна, винаги изкусителна. И разноцветна.

Движение

Певицата твърди, че използва услугите на пластичните хирурзи само тогава, когато наистина й се налага. А през останалото време, което не е чак толкова много, полага и други грижи.

Освен че се превърна в една от вечните музикални легенди, Шер винаги е привличала погледите на всички с невероятната си фигура и нестандартните си модни решения. Независимо дали предизвиква положителни или отрицателни коментари по свой адрес, поп иконата винаги е била тема на дискусия не само сред феновете, но и сред фешън експертите, диетолозите и фитнес инструкторите по цял свят.

Звездата на певицата, която е от арменски произход, изгря през 60-те години на миналия век. Тя се качва на сцената заедно с тогавашния си съпруг Сони Боно, като двамата записват и най-големия си хит I Got You, Babe. Следва зашеметяваща музикална солова кариера, която довежда Шер и до киното. Тя е звезда в редица холивудски продукции, като дори печели престижната награда "Оскар“ за ролята си в лентата "Лунатици“.

Днес Шер е на 76 години и сама признава, че е изненадана от интереса, който тя и музиката й продължават да предизвикват сред младите потребители. Въпреки достолепната си възраст певицата и до днес отказва да се съобразява с общоприетите норми за това как би трябвало да се облича. Тя продължава да залага на ексцентричните тоалети, защото има перфектна фигура.

Стегнатите си мускули тя дължи на факта, че влиза във фитнес залата по 5 пъти седмично. Въпреки че няма никакъв проблем да поддържа външността си с помощта на пластичните процедури, тя предпочита спорта и добрата диета. Естествено, ако здравословният начин на живот не успее да задържи младостта й, тя все пак прибягва и до услугите на скалпела. Но само в краен случай и когато наистина е нужно.

Закуска

Едно от важните неща за примата е диетата. Сутрин тя закусва с препечена филийка, която намазва с малко масълце и пчелен мед. Пие чаша топло мляко или кафе с мляко, след което влиза във фитнеса. Ако междувременно почувства, че е огладняла след спорта, хапва една ябълка или изпива чаша прясно изцеден сок.

Менюто й за обяд е малко по-разнообразно, но всички продукти са нискокалорични. Може да хапне супа, малка порция варено месо или риба на скара, като винаги хапва и зеленчуци. Следобед пие мляко с мед или зелен чай, а за вечеря си приготвя зелена салата с 2 варени яйца или плато с морски дарове. Като цяло обаче се старае да не преяжда, т.е. хапва съвсем малко и веднага отива да се разходи в близкия парк.

"Това е нещо, което винаги съм правила. Не обичам твърде много месото, въпреки че се старая да има малко и от него в менюто ми. Като цяло се храня предимно с полезни неща, наблягайки на зеленчуците. Но трябва да си призная с ръка на сърцето, че понякога се изкушавам от сладкишите“, споделя пред едно американско списание легендата на поп музиката.

Екип

Всъщност редно е да се уточни и това, че за нейната прекрасна визия се грижат диетолог, фитнес инструктор и още една дузина коафьори, гримьори и стилисти. Така че не е изненада, че тя има фигурата и мускулатурата на млада жена.

"Преди години треньорът ми не можеше да повярва на моята издръжливост. Споделял е, че всяко 20-годишно момиче би изплезило език, ако го подложи на такава тренировка. Аз обаче не се давам толкова лесно и ще продължа да влизам в спортната зала по 5 пъти седмично. Личното ми убеждение е, че това е добра инвестиция и тялото ми е благодарно за това“, каза още Шер по повод усилените тренировки и напредването на възрастта й.

Поп иконата обяснява още, че когато човек си създаде добри двигателни навици от млад, не може да излезе от фитнеса и спортува до края на живота си. И се шегува, че това е нейният най-голям "наркотик“.



Още по темата: общо новини по темата: 6851
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: