Щастлива и усмихната: Принцеса Шарлот на рождения си ден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:00 / 02.05.2023
491
Британският престолонаследник принц Уилям и съпругата му Кейт публикуваха нова снимка на дъщеря си - принцеса Шарлот, която днес навършва осем години.

Тя е трета в линията по наследяване на британския престол, като се нарежда след баща си и брат си принц Джордж.

На разпространената снимка широко усмихнатата Шарлот е седнала на бял стол, облечена в бяла рокля с малки розови и сини цветчета.

Фотографията е дело на майка й Кейт и е направена в Уиндзор този уикенд, се казва в кратко изявление, разпространено от двореца Кенсингтън.

Шарлот, която е родена в Лондон на 2 май 2015 г., е второто дете на Уилям и Кейт и е единствената им дъщеря. По-големият й брат Джордж е роден през юли 2013 г., а по-малкият - принц Луи, наскоро стана на пет години.

Тази година отбелязването на рождения ден на малката принцеса се пада само на няколко дни преди коронацията на крал Чарлз Трети, която ще се състои на 6 май, съобщават от БТА.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).