Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ще го познаете ли? Легенда на рока свали перуката, с която не се бе разделял от 14-годишна възраст
Автор: Екип Burgas24.bg 13:19 / 16.09.2022Коментари (3)1075
©
Една от големите звезди на рок музиката – Джо Лин Търнър, обяви, че най-сетне се чувства абсолютно свободен, след трудното решение да свали перуката, с която не се беше разделял от 14-годишна възраст, информира Z-Rock Bulgaria.

Търнър страда от заболяването "алопеция“ (спомнете си жената на Уил Смит и последната оскарова церемония), с което е бил диагностициран когато е бил едва на 3 години. 

Миналия месец легендарният вокалист на Rainbow и Deep Purple, който е идвал много пъти в България, стана на 71 години и реши, че е дошло времето да разкаже на света за своето заболяване.

На 25 август излезе серия от страхотни негови снимки, на които той е с абсолютно гола глава. Те бяха част от промоцията на очаквания му нов солов албум “Belly Of The Beast" (Търбухът на звяра). В прес информацията до медиите Търнър обясни, че е започнал да носи перука за да се пребори с емоционалните и психологически травми, които е трябвало да претърпи в училище. 

“Това е едновременно благословия и проклятие. Нямам вече какво да доказвам, мога да нося перука, а мога и да не го правя. Свободен съм да правя това, което искам. Вече съм зрял човек, започвам и да остарявам.“, написа той тогава.

По-малко от месец след тези събития Джо Лин Търнър даде съвсем прясно интервю, в което разказа как се чувства в момента.

Ето някои от по-важните моменти в него, цитирани от Blabbermouth.net:

"Чувствам се абсолютно свободен. Трябва да дам малко предистория. Това беше една публична тайна. Никога не съм се опитвал да измамя хората, нито да се крия и да отричам. Честно да ви кажа – никога не съм смятал това, че съм плешив, за нещо особено важно. Но е факт, че има злобни, тесногръди и агресивни хора, които винаги са готови да ме вземат на мушка и да се опитват да ме тормозят. Винаги съм си мислел, че те просто ми завиждат. И това говори повече за тях, отколкото за мен. Това не са моите хора. Къде остана музиката? Тя е това, което е важно!“

Големият музикант обясни, че това е нещо, което е отлагал достатъчно:

"Знаех, че това е нещо, което трябва да направя, преди да си отида от този свят. Докато записвахме новия албум си казах – трябва да направя нещо. И в крайна сметка съпругата ми, която е и мой ко-мениджър, невероятна е, ми каза един ден следното: ‘Дойде моментът, Джон, сега трябва да го направиш. Когато си напълно искрен и откровен, хората ще те заобичат още повече‘. И така, направих го. Това съм аз, нямам нищо за криене. Хайде да видим сега, ще ми се присмивате ли? О, и между другото – това тук е новият ми албум!“

Впоследствие Джо Лин Търнър получи подкрепа от цял свят – както от много свои колеги музиканти, така и от дългогодишните му фенове. Той записа и специално видео, в което благодари за невероятната подкрепа, която е получил.



Още по темата: общо новини по темата: 6852
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 16.09.2022 г.
0
 
 
Че на кой рокаджия му пука как изглеждат великаните в рока!?!? Нито Дио, нито Леми, нито Ози или Удо са красавци, но са зверове в музиката и пеенето и това ни стига.
0
 
 
Косата и прическата нямат значение. Има и други ВЕЛИКИ изпълнители, които нямат коса. Роб Халфорд и Михаел Киске са първите, за които се сещам. Липсата на коса НЕ ВИ прави по-малко велики!!! Вие, хора, сте едни истински живи легенди, които са способни само с появата си на сцената да изправате хиляди на крака!!! Още помня финала на Х-фактор и дуета Джо Лин Търнър - Славин Славчев. Цялата публика стана на крака само при появата на ВЕЛИКИЯ Джо Лин Търнър! ОГРОМЕН ПОКЛОН ПРЕД ВАС, Г-Н ТЪРНЪР, ИСТИНСКИ ТИТАН В РОКА!!!
0
 
 
Хич да не ти пука приятелю! Така си дори по-готин! Рок енд Рол завинаги! Респект!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: