Ще познаете ли, на кой любим български изпълнител е съпруга тази прелестна жена

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:22 / 02.08.2023
863
Хиляди погледи на завист събра върху себе си  Благовест Аргиров. Причините са две. Първата е жена му, която изглежда като холивудска звезда, а втората - ваканцията в Гърция, която Благовест посвети само на половинката си Лили. 

Този път певецът заминал на ваканция само в компанията на съпругата си, без близнака си и неговата жена. Благовест е споделил десетки снимки от преживяванията си на гръцки остров, където избрал да подари лукс почивка на своята обичана половинка, пише "Ретро". 

От кадрите се вижда, че те са отмаряли в елитен комплекс до брега на морето, където си наели каменна вила в гръцки стил с уникална градина и изглед към синята морска шир. Почивката им била досущ като меден месец, защото всяка вечер си подарявали романтични моменти, наблюдавайки залеза. Благовест и Лили се возили на яхта, карали кану в открито море и събирали тен на самотен малък залив само за тях двамата.

Естрадният ас е публикувал и няколко снимки на съпругата си, която рядко се появява в медийното пространство. На тях тя позира по ефектен бял бански и демонстрира фигура на супермодел, събуждайки завистта у многобройните почитателки на мъжа си.

Изкусителната блондинка е втора съпруга на Благовест. С първата си жена Лин, която е норвежка певица, той се развежда след 7-годишен брак. От нея има голям син Александър, който дори го дари с две внучета. Настоящата любима на певеца също е чужденка и е родом от Румъния.

Тя обаче владее отличен български, защото отдавна живее у нас.

В началото на годината двамата с естрадната звезда се нанесоха в чисто нов дом за чудо и приказ в Банкя. Къщата им е обзаведена в бароков стил с мебели по поръчка и конкурира по лукс покоите на примата Лили Иванова. Благовест от дълги години управлява империя от фирми, най-вече занимаваща се с търговия с недвижими имоти, благодарение на което е успял да натрупа солидно състояние. Заедно с брат му Светослав, който пък е женен за норвежката Кристин, възродиха музикалната си кариера и концертната си дейност преди около две години. Основните им приходи обаче идват именно от бизнес начинанията им, а не от участия.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Заровиха ли томахавките Лили Иванова и Йорданка Христова?
Заради голяма прилика мислят двойник за син на Георги Парцалев
Децата на Елена Йончева и Сергей Станишев - първи приятели
TikTok въвежда нови функции
Рачков ще загуби половин милион лева
Сашо Кадиев обяви голяма новина. Ето кога е сватбата!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).