Ще стане ли Betano България спонсор на родния спорт

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:24 / 11.04.2022
807
Едно от най-новите имена сред букмейкърите в България е това на международната компания Betano. Брандът оперира в редица държави, а в края на 2021-ва се сдоби с лиценз за извършване на хазартна дейност и у нас. Още с първите си стъпки Betano България дава сериозни заявки за развитие. Букмейкърът предлага едни от най-атрактивните бонуси и условия за игра както на спорт, така и на казино. Амбициите на компанията са видни и от това, че вече се явява спонсор на родния спорт.

Първият български футболен клуб, който сключи спонсорски договор с Betano, е емблематичният Локомотив (София). "Железничарите“ се завърнаха в елита на България през миналата година. Понастоящем клубът се нарежда на 12-о място и ще трябва да се бори за оцеляването си в Първа лига. За целта Локомотив се сдоби с много ценна подкрепа в лицето на Betano, който стана спонсор на столичани от началото на втория полусезон.

С подкрепата на Betano Локомотив (София) със сигурност ще вдигне нивото, тъй като букмейкърът е сред лидерите на пазара и като такъв се стреми да подпомага спорта. Локо вече играе с надпис Betano на фланелките си, а от това печели и бетинг компанията, която ще набере голяма популярност както сред многобройните фенове на "железничарите“, така и сред любителите на българския футбол, които следят изкъсо изявите на българските отбори.

Амбициите на Betano да се разраства на българския пазар обаче едва ли ще спрат до тук. Компанията се стреми да стане №1 на българската сцена, а за целта ще трябва сериозно да се рекламира, което може да стане чрез различни спонсорски договори с футболни отбори и в други спортове. От това единствено може да спечели родния спорт, който ще получи финансов стимул да се развива.

За високите цели на Betano говори и фактът, че компанията спонсорира редица грандове в цял свят. Такива например са португалските Порто, Бенфика, Спортинг Лисабон и Брага, които имат спонсорски договори с Betano. Букмейкърът стига чак до Южна Америка, за да окаже подкрепа и на грандове като Атлетико Минейро и Флуминензе. Румънският гранд Стяуа, който към днешна дата носи името ФКСБ, също има спонсорски договор с Betano. Гръцките Олимпиакос и ПАОК не остават по-назад и също попадат в портфолиото на букмейкъра.

Betano се явява спонсор на още редица отбори – не само във футбола, но и в други спортове. Освен това букмейкърът спонсорира и индивидуални спортисти. Като гръцки букмейкър Betano оказва най-голяма подкрепа на талантливи гръцки спортисти. Такива са Милтиадис "Милтос“ Тентоглу – гръцки лекоатлет състезател в дисциплината дълъг скок и олимпийски шампион в Токио 2020, както и Кристиян Цветанов Голомеев – гръцки плувец от български произход, който е специализиран  в свободния стил и бътерфлай.

Betano се стреми да стане световноизвестен букмейкър, който да бъде разпознаваем. За да постигне целта си, букмейкърът се стреми да подкрепя спорта във всяка една държава, в която оперира. Макар и да е ново име за българския пазар, Betano вече показва високите си амбиции с различни спонсорски договори. Партньорството с Локомотив София е само началото на едно пътешествие, което само може да помогне на българския спорт.

В следващите месеци и години Betano единствено ще разширява портфолиото си в България. Все повече футболни отбори, а и тимове от други спортове ще се радват на подкрепата на букмейкъра. Очакванията са, че и индивидуални спортисти – медалисти от олимпийски игри, световни и европейски първенства и бъдещи таланти, също ще могат да разчитат на подкрепата на Betano. Това пък единствено може да донесе позитиви на букмейкъра, който ще бъде далеч по-уважаван от българската публика, когато се вижда какво подкрепа оказва на българския спорт.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Това са храните, които предизвикват най-силно отвращение
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Ако работите на компютър, не забравяйте правилото 20-20-20
Митове за ябълковия оцет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).