Ще видим ли тази бургазлийка отново на екран?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:09 / 15.01.2024
946
"С три деца ще е истинско чудо ако успея да се върна на работа“ – призна Зейнеб Маджурова в инстаграм. Преди дни красавицата отговори на 5-6 въпроса на последователи и сред тях беше питането кога да я очакваме отново на екран. Туркинята не скри, че й е доста трудно с три деца.

Маджурова стана майка за първи път през 2019 г. Тогава тя даде живот на дъщеря си Мириам и слезе от малкия екран за малко повече от 3 години.

Зейнеб е завърна в телевизията през октомври 2021 г., като отиде в конкурентната Би Ти Ви, където водеше своя рубрика в предаването "Тази сутрин“, която се излъчваше всеки петък след 9 ч. Зизу, както я наричат приятелите, изкара по-малко от година на работното си място и забременя. Тя е заченала месец след появата си в Би Ти Ви. Туркинята роди близначки през август 2022 г., но обяви щастливата вест няколко месеца по-късно.

Бившата труженичка при Гала в "На кафе“ отсъства от телевизията от лятото на 2022-ра, когато сутрешният блок на Би Ти Ви излезе в лятна ваканция. Маджурова даде живот на Василиа и София, които вече са на годинка, но младата майка въобще не мисли да ги оставя на грижите на бавачка и да се върне в телевизията. Половинката на Зейнеб – Стоян Балевски, е милионер и на красавицата не й се налага да работи.

Светската репортерка признава, че за нея семейството е на първо място и би жертвала кариерата си, ако се налага. Маджурова не крие, че никак не й е лесно с трите малки госпожици, макар каката Мириам да ходи на детска градина. За близначките й помага майка й, както и бавачка, но Зейнеб все пак държи да е до децата си, а не да ги остави и да хукне по почивки, както други популярни родителки, пише HotArena.

Бившата репортерка от "На кафе“ упорито крие децата си и не ги използва, за да трупа пари от тях в социалните мрежи. Тя нито веднъж дори не е загатвала как изглеждат мъниците. Зейнеб е и сред единиците популярни жени в родния шоубизнес, които все още не са прибегнали до силикона, хиалурона и корекциите. Туркинята е напълно естествена и няма дори изкуствени джуки.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5437):
20.05.2024 Последно: Дженифър Лопес и Бен Афлекса не са разделени!
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...
Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Доч...
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).