Силвестър Сталоун снима "Рамбо 5" в благоевгадско село

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:54 / 17.10.2018
2368
Великият Силвестър Сталоун снима "Рамбо 5" в благоевгадското село Бистрица. Тези дни екипите му се настаниха край селото за снимките на поредния епизод от филма, пише struma.com. След почти 12 часов работен ден снимките приключили. Заснет е епизод от "Рамбо 5 - Последна кръв".

Снимките се правят освен в България, във Великобритания и Канарските острови. Първата част на филма е заснет пред 1982 година, продукцията струва 15 000 000 лева, а печалбата надхвърля 150 млн. лв. Според близки до екипа на 72-годишния актьор, Силвестър Сталоун е поверил храненето си, докато снима у нас, на известната диетоложка Енджи Касабие, която го придружава по време на снимките.

"Не успях да дойда за снимките в село Бистрица, поради други ангажименти, но се грижа за храненето на актьора, който е силно дисциплиниран", каза красивата Енджи Касабие. След проучване природата в село Бистрица силно е впечатлила продуцентите, които избрали именно благоевградското село за част от продукцията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).