Синовете на Маккартни и Ленън написаха песен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:12 / 17.04.2024
984
Джеймс Маккартни и Шон Оно Ленън - синовете на колегите от "Бийтълс" сър Пол Маккартни и Джон Ленън - са съавтори на песен, озаглавена Primrose Hill.

Меланхоличната акустична балада е ода за силата на мястото за панорамна гледка на Лондон в Риджънтс Парк, предаде BBC.

Обявявайки проекта със своя "добър приятел“ в петък, Маккартни каза, че песента го е накарала да се почувства "развълнуван“.

"С издаването на тази песен изглежда, че наистина поставяме ново начало“, написа той в социалната мрежа X.

В отделен пост в Instagram Маккартни разкри, че парчето е вдъхновено от видение, което е имал като дете в един летен ден в Шотландия.

"Оставяйки се, видях моята истинска любов и спасител в съзнанието си. Primrose Hill е за това да завъртя топката и да намеря този човек“, добави той.

Сър Пол предложи бащинската си подкрепа за парчето, като го сподели в социалните си медии, като изпрати и "много любов към Шон Оно Ленън, който е съавтор на песента".

Оно Ленън е по-малкият син на Джон Ленън и Йоко Оно. Джеймс е син на Пол Маккартни от покойната му първа съпруга Линда Маккартни.

Сътрудничеството на дуото добавя към многобройните им солови проекти с вариращ успех. Primrose Hill е второто издадено парче на Маккартни за тази година, след като се завърна с Beautiful през февруари, първото му издание от 2016 г. насам. Оно Ленън има поредица от солови записи на свое име, както и изпълнения с множество групи, включително Cibo Matto, The Ghost Of A Saber Tooth Tiger и The Lennon Claypool Delirium.

Съвместната работа на потомците на Beatles идва след последната прощална песен на оригиналната четворка - Now and Then, която оглави класациите след излизането си миналата година.

Парчето бе в процес на създаване 45 години, като първите тактове са написани от Джон Ленън през 1978 г., а песента най-накрая е завършена през 2022 г.

Всичките четирима Бийтълси участваха в парчето, което ще е последното с авторство на Ленън, Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5465):
21.05.2024 Бизнесдама е в едно от най-загадъчните и енергийни места в света
21.05.2024 Натали Трифонова подари себе си на Петър Дочев за рождения му ден
21.05.2024 Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
21.05.2024 Синът на Надежда със специални думи към нея след края на "Ергенът"
21.05.2024 Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова
21.05.2024 Митко Щерев за най-известната си песен: Намирах я за демоде
Още новини от Любопитни новини:
Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова
Голямо признание за Лили Иванова
Тази билка лекува стомаха и помага при лечението на кисти
Митко Щерев за най-известната си песен: Намирах я за демоде
Много звезди и много причудливи тоалети на червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).