Слави отново зарязан от гаджето си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:42 / 18.08.2022
1031
Поредно любовно фиаско е преживял Слави Трифонов, издават негови приближени. След погрома в политиката Дългия преживял и разочарование в личен план. Последната му половинка – младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич, го напуснала след повече от 5 години съвместен живот.

Отношенията им приключили с лют скандал преди няколко месеца. Блондинката, която може да бъде дъщеря на 55-годишния провален политик, съжителстваше с него в имението му за няколко милиона в полите на Витоша. Отскоро обаче тя се е върнала в апартамента на родителите си в центъра на София, разказват приближени до бившата ВИП двойка. Мартина, подобно на предходните половинки на Дългия, не могла да издържи на тираничния му нрав и ограниченията, които ѝ налагал, пише ХотАрена.

В зората на любовта им Джорджевич се съобразявала с всичките му изисквания, като дори се съгласила да престане да работи в известната столична фитнес зала, където двамата се запознаха, тъй като Трифонов я ревнувал от останалите посетители от мъжки пол.

Животът в златна клетка обаче бързо втръснал на младата красавица, която в момента се е отдала на безкрайни забавления. В последно време Джорджевич все по-често пътува до Дубай, където купонясва в най-скъпите и елитни нощни заведения, посещавани от милионери от цял свят, докато Слави се е барикадирал в строго охранявания си палат, който не напуска в продължение на денонощия.

Единствените места, на които Трифонов се появява, ескортиран от гардовете си, са сградата на кабеларката му в столичния квартал "Левски Г“ и понякога ресторантът на Кирил Домусчиев - "Есте", където преди Дългия редовно бе засичан да обядва и вечеря.

Мартина Джорджевич е втората фатална жена в любовния тефтер на чалгаря, която носи това име. Преди нея той живя дълго време на семейни начала с танцьорката от балет "Магаданс“ Мартина Огнянова. Понастоящем тя пък е омъжена за треньора по бокс Коко Колев, от когото има две деца. Именно за нея Трифонов навремето започва да строи 5-етажния си палат в "Бояна“, но точно преди да се нанесат в него, варненката го напусна, отново заради ограниченията, в които ѝ се налагало да живее. Години след раздялата екстанцьорката призна, че е имала десетки безсънни нощи, изкарани в рев, докато е била заедно със Слави, и на пръв поглед перфектната им любов никак не е била такава.

Единствената бивша изгора, с която Дългия се уважава, е психоложката Маги Ангелова. С нея скъсаха преди точно 20 години, но запазиха приятелски отношения. Самата тя споделя в интервюта, че Трифонов ѝ е помогнал да започне бизнеса си с клиниката по психотерапия, а пък тя от своя страна винаги била насреща да изслушва проблемите му в качеството си на професионален психолог.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).