След "Фермата" Стамбини и Тихомир вдигат сватба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
16:17 / 27.09.2019
2270
Тихомир Рангелов от "Фермата“, който открито говори за обратната си сексуална ориентация, се жени след края на риалити предаването, узна "Галерия“. Това разкри неговият партньор влогърът Красимир Николов-Стамбини.

"С Тишо няма да скъсаме, ще се омъжим даже. Били сме заедно в добро и в лошо, ще сме заедно и занапред напук на тези, които искат да ни разделят“, избухна гаджето на мускулестия участник във "Фермата“.

Повод за гнева му стана съобщение от напориста дама, която се интересува от Тихомир и открито заявява, че иска да бъде с него.

"Откакто Тишо влезе във "Фермата“, масово започнаха да го добавят в мрежата, а преди това не му обръщаха внимание“, ядосва се Стамбини. Влогърът бил болезнено ревнив и постоянно подозирал гаджето си в афери както с мъже, така и с жени.

След края на "Фермата“ Стамбини и Тишо наистина обмисляли да узаконят връзката си. Сватбата може да се осъществи в Дания, Белгия, Германия или Франция, например, където гей браковете са разрешени.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).