След новината за развода с Драгана Миркович, мъжът й спретнал луд купон

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:29 / 10.04.2024
1141
Певицата Драгана Миркович е болна и има проблем с щитовидната жлеза. Тя призна, че работата й оказва голямо влияние върху здравето й. "Години наред мълчах и страдах вътрешно. Аз обаче влязох във всичко много млада и нямах защита и се борих сама. Всичко това доведе до тези последствия с щитовидната жлеза, проблем, който имах преди 10 години. Ако имах предразположение към него, щях да го получа по-рано. Казвах, че често ме боли гърлото от мълчание, но накрая се оказа, че щитовидната ми жлеза е засегната и имам други здравословни проблеми. Въпреки това не се оплаквам и се крепя от моя позитивизъм и радост – каза пред "Информер“ Драгана и добави:

- От години ме питат какво искам за Нова година? Малко ме е срам от тези снимки пред замъка. Моля хората да не си мислят, че това е животът на Драгана Миркович, защото аз съм един от най-нормалните хора, който е чувствителен, който симпатизира на хората, влюбена съм в хората, музиката и публиката. Драгана е майка, съпруга и добър приятел. Мнозина казват:

"Лесно й е на Драгана да говори“, но нямат представа какво преживях, оцелях, борих се, победих, когато мислех, че е невъзможно и спасих душата си. И в крайна сметка имам много любов в себе си", коментира още балканската фолк прима след новината за развода си, която обяви преди дни.

Припомняме, че бившият й съпруг Тони Биелич прекара нощта срещу вторник в президентския апартамент на хърватски хотел. Вместо да страда след развода си, той се е развихрил по време на парти, съобщава известната хърватска медия 24sata.hr. Бизнесменът организирал събиране в споменатия апартамент на 15-ия етаж, след което излязъл през гаража.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5437):
20.05.2024 Последно: Дженифър Лопес и Бен Афлекса не са разделени!
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...
Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Доч...
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).