След раздялата с Райна: Башар Рахал с изненадващ пост за екссъпругата си Калина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:42 / 30.07.2023
2300
Башар Рахал най-накрая оцени вече бившата си съпруга Калина. Това стана месеци след раздялата му с Райна Караянева заради редовни нейни изневери, и седмица след като тя показа в Инстаграм снимка с нов мъж. Актьорът не й остана длъжен и публикува серия снимка на Калина с уточнението, че са без филтър, очевидно признавайки, че е сгрешил, като я е изоставил заради по-младата Райна. 

Снимките на Калина, които Башар Рахал публикува в социалните мрежи, са своеобразно публично обяснение в любов към бившата му съпруга и признание, че съжалява за раздялата си с нея. Известно е, че актьорът серийно й изневеряваше в България, докато тя беше в САЩ заедно с двете им дъщери. Калина има сериозна кариера като тв продуцент в Лос Анджелис, докато ливанецът въпреки ролите си в американски продукции така и не успя да се утвърди достатъчно зад Океана.

Той се завърна в България преди повече от 10 години. Това се оказа ползотворно за кариерата му, но пагубно за семейството. Рахал, който е известен със слабия си ангел, започна да живее като ерген в София, а новините за похожденията му не са останали скрити за майката на двете му дъщери. Двойката с години продължи да се прави на семейство за пред хората, но през 2019-а Башар официално призна, че има връзка с Райна Караянева, с която водеше предаването "Лотария България" по Би Ти Ви.

Калина пък завъртя щастлива връзка със свой колега – афроамериканец. Снимки в социалните мрежи свидетелстват, че той се познава с Башар и дори са празнували заедно Коледа през 2021-а. В компанията, освен тях двамата и Калина, е една от дъщерите на бившото семейства Рахал, покойният вече актьор Христо Живков със своята половинка Ружа, както и други близки. Райна не се вижда на тези снимки.

След като Караянева миналата седмица публично разкри новата си тръпка с по-младия от Башар мъж, ливанецът не й остана длъжен и доказа, че Калина, макар и с доста години над 34-те на Райна, изглежда по-добре от нея и му е по-скъпа. Именно това беше очевидният намек в снимките, за които Башар изрично уточни, че са без филтър.

Известно е, че Райна, освен да си прави пластични операции, е склонна и да обработва прецизно собствените си снимки, преди да ги публикува в социалните мрежи.

Явно Калина не страда от подобни мании и спокойно се показва пред всички в натуралния си вид. "Няколко хубави стари снимки с... Бейби Мама", написа на английски език Башар в коментар към кадрите, добавяйки сърчице към публикацията си. "Изключително красива и талантлива жена сте имали, г-н Рахал. Колкото до insta pics дуела - резултатът е Х", написа една от последователките на актьора.

Положението на ливанеца в момента потвърждава, че човек оценява това, което има, едва когато го изгуби. Дали обяснението му в любов ще върне Калина? Засега не е ясно.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Новак Джокович бе уцелен с шише с вода по главата
Митичната салфетка на Меси на търг за рекордна сума
"Фактор" побърка феновете на юбилейния си концерт в НДК
Край! Уволниха Андреа Банда Банда
Чудната храна, която ви помага да придобиете тен и намалява риска...
Тези хора не бива да консумират яйца


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).